23 de març del 2013

Sortida amb la grupeta dels dissabtes

Avui ritme alt i constant amb la grupeta. No hi som tots però ha estat un bon entreno.Falta en Francesc Catalan que ha tingut que fer mitja volta a Sant Fe. Cal dir que a Campins ha fotut un pal i fins a dalt ha quedat 1º. 
Scorpy,Eudalt,David,Jhonny,Maco,Jose,Raul(foto)Ravets a la porta.
 Seguit d'aquest dos del Ravet. Han imposat un ritme Sky. Un autobús que he aguantat fins passat el tunel. Quin ritme nen. En Marc Plans i el seu company.
 En el coll de Ravell em parat a l'espera de la resta del companys. Menjo. Encara queda més.
 En Eduald Montasell es un gran aficionat a les dues rodes excepte la moto( no el deixen,jeje). Fa poc que pedala. Porta un any i  ha aguantat com un pro. Em deia que portava 180 p. i a dit prou a St.Fe.
En la baixada em posat aigua al bidó en la font ubicada en un revol sota el pont de la variant.
En la pujada a Coll de Norris se'ns ha ajuntat en Uri que ha fotut un pal i ha guanyat premi muntanya.2ª el maco i 3º jo. Aprofito l'enrenou i continuo en solitari la meva aventura fins a Trenta pases que m'han caçat.La meta volant guanyada per Uri, seguit del Ravet.
Ara em passa la factura del fred que he agafat en la baixa per Sant Marçal i Ravell. Un bon sifó d'aigua em surt pel nas.Espero està millor per demà.Una altre etapa m'espera. 
Seixanta i vuit dies d'entreno.


2 comentaris:

  1. òsti tu jordi!! em vaig creuar amb una colla dels ravet de moià a castellterçol aquest dissabte al matí,eren uns 20 paios,un em va seguir de castellterçol a sant feliu de codines,salut crack!!

    ResponElimina
  2. Amancio doncs només 2 ravet ens ha apretat d'allò més imaginat tot l'equip.Entrenant aquest paius, jeje. Salutacions

    ResponElimina