3 de març del 2013

Memorial Jose Garcia 2013

Sortida en direcció a Girona amb els companys Crhis i Francesc. En menys d'una hora ja estem ubicats allà. Ens poso el maillot per la verificació del dorsal i entrega de la llicència. Avui 15 euros la inscripció per quan sigui les carreres en ruta i es dona un cop de mà a l'organització de la logistica i pagaments varis. Tot està parlat en la reunió de veterans de principi de temporada. Per la cursa del Papiol ja es demana per par d'en Narvaez l'import de 22 euros per fer l' actualització i activació del xip manualment i així no es passa per l'embut de la federació i tramitació  " on line " que es recaptatoria. Una mesura de pressió per part del colectiu de veterans perquè la liquidació del repartiment que fa la FEDE de ciclisme es liquida a final d'any als organitzadors. Crec que s'ha de fer la " cuenta de la vieja ". Tots contents corredors i organitzadors. Aquí la pàgina  ciclisme.cat no pinta res.


 Una espera molt curta en la taula del àrbits i una cua molt llarga per ana al W.C., jeje.
 Trobada amb equip Rcb Begues.Manuel i Francisco.Han faltat per l' encostipats de grau maligne en Pedrito i Cuervo,Sergio. Vincenç lesió. Avui no he agafat la samareta tècnica d'hivern. Fotia rasca.Més ben dit me he deixat la prenda.
 Agraeixo al company Madrigal l'entrega i ajuda per no encostipar-me. Gràcies.
Carrera:
Un circuit on transcorre una part del recorregut fet l'any passat en el campeonat de Catalunya a Girona.Té uns puja i baixa trencames amb una distància curta.Son 12 km i 5 voltes.
 Fotos (c) Mario
Discurs d'en Narvaez i felicitacions a J.A. Escudero seleccionador nacional de pista i el seu equip que han vingut a veure'ns.
 D' arrencada el pilot d'uns 100 unitats ha posat la seva marxa ràpida i plè d'atacs en repetxos i plans. Tots neutralitzats. Ho intenten madrigal,Santi,medina,Francis i d'altres. En una primera volta no s'ha fet mal.El desgast és important en les properes.A la tercera em toca la mala sort i en un repetxo se'm surt la cadena i no puc posar-la i poso el peu a terra. Així que em quedo en solitari i fent la resta del recorregut sol.El mateix li passa al company d'equip Francisco.
 Sense saber que ha passat en la resta de la carrera en Francesc Catalan ens explica la carrera:
F.Catalan diu:
 Després de que sonés la flauta a la cursa inaugural de la Xallenge de Veterans avui anava a Girona amb ganes de fer-ho bé per tal de mantenir-me pel davant i ser el més regular possible. He de dir però que quan he arribat a lloc i he vist els "rivals", he pensat que si em quedava tirat en qualsevol de les rampes, encara gràcies. Hi ha molt nivell a Veterans!!!
   Quan donen la sortida m'oblido de la teòrica diferència qualitativa i pedalo com el que més, és la meva manera de gaudir de les curses. Crec que ha estat una cursa ràpida, si més no a mi m'ho ha semblat, no hi ha hagut "parons" i si que hi ha hagut més d'un intent de marxar. Al final l'arribada ha estat en grup.
   Particularment he intentat estar atent la primera meitat de la cursa per evitar ensurts de cap mena, tant d'escapades com de caigudes i el cert es que a la tercera volta quan he anat per l'amic Medina el dipòsit de benzina m'ha baixat a la reserva i he necessitat una altre volta per a recuperar-me. Es el meu granet de sorra per a que companys d'equip puguin guardar per al final, i avui ha tingut recompensa.
   En Diego Maya primer i Jose Madrigal tercer han completat el pòdium juntament amb el lluitador Ismael Tudó. Una pena els companys que no heu pogut venir, avui hauríeu gaudit veient-los arribar.
   A destacar que ens hem emportat la classificació per equips.
   L'anècdota ha estat que a l'arribada hem estat petant la xerrada amb un ciclista il·lustre, José Antonio Escuredo.
   Bé companys Veterans, ens veiem a El Papiol.
Francesc J. Catalan
I perquè consti en l'acte aquí els tenims a tots dos: Escudero i Catalan.


Manuel com s'ho passa de bé.


L'arribada a meta es una revirada doble curva dreta i esquerra.Calia entra en primera posició després del pont i així estas ben colocat per l'esprint si tens cames.Doncs l'última corba entra en primera posició teòrica en Madrigal i de no sé on surt escopetejat i col.locat en Diego. Baixa de collons i els revolts els fa de fàbula.
La tècnica l'agafa per la passió per les motos.Aprop d'ell un Ismael Tudo que fa quasi igual.Mateix estil. Cal saber el que fas i deixar-te la por a l'armari.Final a Meta tots tres al podi.


Felicitats a tots ell i al equip Rcb Begues.També a Angel en el seu primer any de competició.
Una abraçada Campió Diego
La classificació aquí

2 comentaris:

  1. Paco García - Galvesport8 de març del 2013, a les 9:06

    Mi más sincera felicitación por la gran carrera que habeis hecho, en particular a mi admirado Diego Maya, al omnipresnte José Madrigal y al que considero que va a ser una de las revelaciones de la temporada, Francesc Catalan. Felicidades también por la victoria por equipos.
    Un saludo a todos y hasta la próxima.

    ResponElimina
  2. Gracias paco por tu opinión. Considero que estamos en el buen camino . Con ganas y sacrificio se puede. Saludos

    ResponElimina