24 de febrer del 2013

VII premi ciutat de Barcelona de veterans 2013

Ja ha arribat ja la tenim aquí la Xallenge de Veterans 2013. Un inici que dona peu en quins poden ser els favorits entre conversa i tertulia tot prenen un cafè o cigaló de llet, té o donut o croissant. La colla de veterans de tots els equips han estrenat la competició en altres carreres. Tot per posar-se fí en cos i ànima.
L' aclimatació a les baixes temperatures també es un factor a entrenar. Abrigar-se o caure en un refredat que  en aquest any ha estat maligne. La cura dels simptomes son dues setmanes d'antibiòtics i molt de llit. Els que han caigut del nostre Club Begues. Un en Pedrito dintre del periode d'incubació, un que finalitza en Diego, un que comença en Cuervo. No gaire fí en Francisco i els demés amb salut.
Dintre del bar al costat de la sortida s'han aplegat molts companys a protegir-se del fred i s'aprofita a desitjar-nos bona carrera. En Medina ha completat dos dies de competició. Canonja i Barcelona. També ho han fet els nostres corredors Madrigal i Santi. Tot desafiant la nevada del matí del dissabte. Provoca que no s'hagi pujat la Teixeta (Canonja).
En Vicenç es recupera d'un problema al genoll. Ànims company. 
En cuervo que va dient "como no te vea te lanzo uns mcos", jaja
Un dels protagonista d'avui del nostre equip en Francesc Catalan. Ha afegit un podiun en el seu curriculum.
La carrera:
 De sortida amb un grup principal de 107 corredors han trencat ja d'inici la cursa.Qui? A la primera volta han saltat en Pedro Viana, Ismael Tudo,  Francesc Catalan, Salvador Galvez, manuel Molero i Francesc Fernandez.
Han obert diferències respecte al pilot amb una bona entesa entre ells i traient uns 50 segons com a renta màxima. Per enrere i controlant als que poguessin fugir el equip Galvesport amb un canvi d'imatge en el seu mallot habitual blau es passa al groc neutralitza tota possible escapada.
En madrigal ho ha provat varis vegades però al darrera seu tenia el dorsal 11 enganxat. Tothom mirava la seva roda.
A la meitat de la cursa hi havia premi meta volant i un guanyador nat en Francesc l'ha disputat i enhorabona. Un sprint decidit en un roda de diferència entre ell i Molero.

Gràcias al company MrJuancroca que tenim el video finish
Amb un company al davant la tasca de neutralitza les possibles sortides del rivals es fa palesa en l'ajuda comunitaria d'en Francisco, Cuervo,Madrigal,Diego.
Sempre va bé una reunió aclaratoria de tot el que ha passat durant la carrera. Corregir els errors futurs.
El podi de Veterans 40 1er ismael Tudo, 2er Francesc Catalan 3er Molero.
La victoria i sprint Final ha guanyat en Salvador Galvez M.50
La meva participació ha estat escassa i poc participativa. A part he trencat un radi durant la cursa. Espero treure'm aquest malefici. Son dos rotures acumulades amb aquesta roda.
Felicito a la resta de companys pel seu sacrifici: Manuel , Angel, Santi, Sergio. I sobretot sense cap contratemps en caigudes. A falta de dues voltes en la curva maleída a l'esquerra han caigut un parell de corredors.Espero que no hagi sigut res.
Fins la propera i a l'espera de la visió dels escapats en el nostra corredor Francesc Catalan.Felicitats pel Podium. 
La classificació aquí

3 comentaris:

  1. Ostres un altre radi!! Estem gafats!! Enhorabona al equip pel debut i el podi!!

    ResponElimina
  2. SR POP
    Bon dia maco aqui el teu amic Alfred Calelle de mataro, quan una temporada comença malament es perque acabara GENIAL! felicita al teu company Francesc pel tan merescut podi
    Jo vinc ara de correr el marato (de Sevilla(42km,195m) i he finalitzat amb temps de 3h 24 min 14s
    Tu sobretot no et desanimis k amb els entrenos k has fet segur k acabaras fent-ho molt be
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Gràcies pel teu suport incondicional Alfred.Desitjo també que superis el teu límit. Endvant que no ha estat res, je

    ResponElimina