2 de febrer del 2013

Un dia de punxades múltiples

Torno a sortir amb la colla dels dissabtes i qui ho hauria de dir el que ha passat avui ha estat un dia de malefici. Fins a 5 punxades i mig.Una bona colla numerosa a ritme voladora fins a Tordera. Allà ha començat el calvari per:
Joan Castillo ha punxat.

Mentres alguns esperen prenen alguna cosa amb paciencia. Ha tornat en Joan a:
PUNXAT i repetit l'acció. Aquí s'ha desplaçat a la gasolinera a infla la roda. Mentres jo, Francesc Catalan i l'altre company em continuat però de sobte a Calella en Francesc ha punxat. Canviem la coberta i manualment fem un exercici de força en braç i antebraç fins al punt que la càmara ha reventat un altre cop. Sort que hi erem perquè ell deia: No us espereu ja vindré en solitari. En aquell moment passa la grupeta i els hi diem això. Ells continuen.Valenn.
Anem xino xano i ens els trobem parats. La roda d'en Toni Serra ha petat. En fan mal les cames de les apretades i parades, jeje. Continuem. A sant Pol de Mar mig pilot es parteix.
Es forma una grupeta de cinc: Raul,Jo,Francesc,Eloi i Jhonny tots amb el  " cuchillo " a la boca i fotem pals quan al pas per aquesta corba s'ha anat al terra Jhonny i Francesc per una relliscada de la roda del darrera. Massa ritme. A Sant Iscle de Vallalta hi ha un altre "rebentón". Ja he perdut el nom de qui ha estat. Marxem a ritme suau. Jo,Francesc i Eloi.Es puja Collsacreu a bon ritme i guanya premi Muntanya: Francesc.
La mitja punxada es d'en Eloi que perdia poc aire i que no ha parat. Deia ell: "tinc que arriba a Cardedeu, jaja".
En el transcurs d'aquesta crònica i tancament del meu relat no sé si ha hagut altres punxades.
Quin entreno.
Trenta i nou dies d'entreno.

5 comentaris:

  1. Premio de la montaña (Collsacreu )nada de ganar Francesc,ganado por Scorpî el Rojo.

    En Tordera(cuando todos íbamos juntos en grupeta y sin pinchazos) Scorpî lanzó un duro ataque y rodó en solitario coronando primero en Collsacreu.
    Diez minutos esperando y bajé de nuevo en solitario cruzando la meta volante de Llinars.
    No barras tanto para casa Pop, DOBLETE DEL TOPO ROJO.
    Todo lo demás son cosas de las carrerillas.
    HE GUANYAT

    ResponElimina
  2. Ja, scorpy pensava que te habias retirado porque solo te vi en Tordera y te fuiste pitando. Nosotros nos quedamos con la grupeta, gran triumfo.

    ResponElimina
  3. Bueno rectifico, fué en Malgrat el ataque.
    A veces los ciclistas sin cualidades físicas pero con grandes esfuerzos y a base de constancia también vemos la meta.Así somos los que no llevamos pinganillo.
    Ojo, y sin saltar un semáforo en rojo como algunos ciclistas de diseño, que luego ni esperan al que si para.
    Tanto ciclista de diseño.

    ResponElimina
  4. osti tu!!!crec que ens vàrem creuar ahir dissabte,vosaltres pujaveu una bona colla oi amunt?direcció sant celoni?salutacions

    ResponElimina
  5. Efectivament amancio crec que era a villalba sasserra, salutacions

    ResponElimina