14 de febrer del 2013

Resposta de la associació de Veterans a les inscripions de la F.C.C.

Avui he rebut una carta per correos a on des de la Asociació Ciclisme Veterans de Catalunya dona una iniciativa contundent i mesura de força per fer pinya al problema de les inscripcions per part de la Federació Catalana de Ciclisme a les inscripcions " on line ".
Diu això:


Barcelona,
Benvolgut Company:

Davant l'actitud dictatorial i persistent de l'actual junta directiva de la nostra Federació, volent obligar-nos a fer les inscripcions " On line " a les carreres de la Challenge de Veterans, aquesta associació vol manifestar el següent:

  • Representa un increment en el cost addicional, com sempre a càrrec nostre
  • La gestió dels teus diners la porta una empresa externa privada
  • El procés de les esmentades inscripcions és incòmode per al nostre col.lectiu i clubs Organitzadors.


Els clubs organitzadors de les carreres de veterans no estan d'acord, amb l'actitud de la federació que les inscripcions es realitzin per " On line " ja que li suposa problemes i despeses amb l'empresa Biciinscripcions, i el que organitza es el club no la federació i decideix on i com es realitza les inscripcions, i solament acceptés als participants que realitzin les inscripcions en línea de sortida.

Per tot això, aquesta associació recomana no fer les inscripions " On line " en cap de les nostres proves ciclistes i fer com sempre en la línea de sortida.

Recordar-vos que els transpoders Prochip flex es podran fer servir en les properes carreres fins a l' 1 d'abril que és quan caduca el programa en l'ordinador i serà quan es realitzi la recarrega ja que s'està a l'espera que el proveïdor ( Mylaps Sport Timing ) ens passi el preu de la recarrega del programa.

Esperant poder comptar amb el teu suport.

Atentament, 

Només afegeixo que COMPTEU AMB EN JORDI RIU IGLESIAS

Adjunto pdf

4 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Every weekend i used to go to see this website, for the reason that i wish for enjoyment, since this this website conations
    in fact good funny information too.

    Also visit my web-site: permanent hair straightening

    ResponElimina