1 de febrer del 2013

Molt vent per aquest cap de setmana

Aquest Dissabte dia 2 i Diumenge dia 3 de Febrer:
El vent començarà aquesta tarda-nit a les comarques de Terres de l’Ebre i Tarragona, i s’estendrà de matinada a les comarques del Pirineu i Pre-pirineu. De cara al matí de demà dissabte, el fenomen es donarà pràcticament a tot Catalunya, amb ràfegues que podran superar els 90 km/h i els 125 km/h a les Terres de l’Ebre, l’Empordà i zones altes del Pirineu i Prepirineu. Les ratxes màximes més fortes s'enregistraran a cotes elevades, i el vent bufarà de component nord i oest.

 
L’episodi tindrà la màxima intensitat a partir del migdia de demà dissabte i fins al matí de diumenge, quan el vent es reforçarà a totes les comarques del Pirineu i Prepirineu, i es mantindrà també, però amb menys força, a la resta de comarques de Catalunya, sobretot de Girona, Terres de l’Ebre, prelitoral de Tarragona i Barcelona, i Catalunya Central.

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per la previsió de fortes ventades generalitzades aquest cap de setmana.
Font:
http://premsa.gencat.cat

2 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Ya no se que inclinación poner en la pantalla para leer tus crónicas, con tan poco contraste voy a dejarme la vista jajajaja...
    Esto tiene que arreglarlo como sea!!

    Un saludo

    ResponElimina
  2. hola Enrique estoy estudiando el diseño de paginas web y empiezo de cero, haber que sale.Saludos

    ResponElimina