17 de febrer del 2013

La 1 cursa Social a Banyoles 2013

Enhorabona a la familia Catalan. Pare i fill Junts. Francesc amb uns quants anys de competició sobre les seves esquenes ja té successor amb en Eloi. La primera carrera que s'estrena en categoria Cadet-2 i fa una meritoria 4 posició. D'aquí a quatre dies i amb la bici de 11 quilos s'enfila al podium. Segú. Doble feina pel pare. Ademés de preocupar-se per ell mateix de reüll controlant les pedalades del petit.

No si jo crec que deixa el basket el nano i li fot canya a la bici, jeje. Ajuda que el seu entorn té una colla d'amics que també surten.
Amb el pack d'ells i en Cris i un servidor em fet la Social a Banyoles amb una assitència d'uns docents participans. Molt numeros per un cap de setmana que es dispusten carreres. Fem els preparatius i el seu escalfament. Sortida amb una mica de retard per la retòrica d'en Moradell. S'ha de fer. Amb tanta gent la col.locació era vital per la mitja volta al estany. Un gir a l'esquerra i una carretera estreta ha fet mal. Tots en fila de U i en el primer repetxo se'm surt la cadena. Dos dels factors que han fet quedar-me al darrera i fer una grupeta fins a Meta.
Hi havia molt de nivell i la mentalitat d'està allà al davant del pilot entre uns i altres ha fet de la velocitat una trencadissa. En Francesc molt bé amb els de davant i en Crhis en un segon grupet. Felicitats per no tenir cap contratemps en caigudes.
Penjo les classificacions aquí

2 comentaris:

  1. Eiiiiiiii crack

    Ja començem la xallenge.
    Bona cursa avuí. Llàstima la sortida de cadena.

    Salutacions

    Manel

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina