6 de febrer del 2013

Entreno amb Chris Goeree

M'estic vestint i encenc el movil.Tinc dues trucades perdudes i una que sona de sobte. Es el company Chris. M'avisa que voldria venir a entrenar amb mi. Cap problema. Ell també està apunt de sortir. Organitzo la trobada sobre la marxa en un punt d'unió. I vinga gas a la burra per la N-II.
A mig camí agafem forces a la pastisseria de Malgrat. Aquest es el menu del dia. Jo em conformo amb el suc de taronga.
Prenc nota d'aquesta proposta que ens ha donat la cambrera. Una nou proveedor s'ofereix per si has tingut alguna caiguda de xapa i pintura. Normal avui en dia. També no es culpa teva sinó d'afers que t'envolten a l'exterior:cotxes, vent, punxades, imprudències, falta atenció, etec. Està a Palafolls.
Salutacions a totes les cambreres per la seva simpatia i amabilitat fa que cada cap de setmana estigui plè de ciclistes.
Una nova adquisició d'un seient econòmic a bon preu i qualitat garantit. En Chris es un expert en posa al límit les coses. Té una palanca , jeje. Comprat a la botiga d'en Santi Segú.
La tornada ha estat dura pel vent de cara i de vegades bufava de costat.
Bon entreno i rebentat pel company.

Quaranta i dos dies d'entreno.

4 comentaris:

  1. Senyor Pop Riu aqui el teu amic Alfred Calelle de Mataro,suposo que el dia 09/02/2013 hi seras a la sortida del triptic (tres caps de setmana seguits) a la canonja.
    - Nomes desitjar-te que tinguis moooolta sort i cura amb les caigudes ja ens explicaras al teu blog com ho has fet
    - Una abraçada

    ResponElimina
  2. caram jordi soc en xavier de biciequip et recomando que si realment vols fer bons resultats als objectius que tu t´hagis marcat, entrenis amb gent bona, per exemple, em va semblar bona idea sortir amb victor galera, jo tambe el conec i es molt bo amb lo jove que es, encara que potser que el seu tipus d´entrenament no sigui el mateix que el teu pero sempre es millor entrenar amb gent superior a tu.
    Molta sort.

    ResponElimina
  3. Hola Alfred doncs finalment prenc la primera prova a palafrugell per la proximitat i pinya amb els companys que tinc aprop de casa. No descarto fer alguna de la canonja. Gràcies e igualment força també per a tu.
    HOla Xavi tens raó els entrenaments especific cal posar-hi quelcom més amb gent com ell que et treuen de punt, jeje.Gràcies i si ens trobem salutacions.

    ResponElimina
  4. Moltes gracies x les teves paraules!!! jejeje!! amb clients com vosaltres dona gust anar a treballar!! gracies x fer-li anunci a la nostre petita empresa! ens veiem aviat!!!

    ResponElimina