8 de febrer del 2013

Els viatges del professionals

A vegades es fan més hores de vol que hores de competeció. Un exemple en Andrey Amador(Movistar Team). El seu periple es va iniciar quan va sortir de casa a Barcelona rumb a Madrid, per a la presentació oficial de Movistar Team (11 gener). D'aquí, fa rumb a Austràlia, amb escala a París (França) i Kuala Lumpur (Malàisia), per competir al Critèrium People 's Choice Classic i el Tour Down Under (20-27 gener), en terres australs. El retorn implicar la mateixa ruta. Després va ser a Pamplona per practicar unes proves físiques i va tornar a Barcelona. Un dia després, el ruter professional  va volar a sòl balear per córrer en tres de les quatre jornades de la Challenge de Mallorca (4-7 febrer). Abans d'ahir (dimecres), es va traslladar a Barcelona, i tornar a fer maletes. Ahir (dijous), a primera hora, Amador marxarà a Madrid fent un trajecte directe a Costa Rica, per iniciar una concentració d'altura de 19 dies.
Andrey Amador arribó al país para realizar un campamento de altura. Foto: Fanny Tayver
Font:http://www.aldia.cr/
En total acumula 64,5 hores de vol i 32 hores de competició. S'ha pujat a 14 avions entre gener i febrer.Destinacions: Barcelona,Madrid,Paris,Kuala Lumpur,Adelaida i Costa Rica.
Els objectius en ment són: 
La Strade Bianche 
La Tirreno Adriatico
La Milan San Remo
Varies carreres d'un dia
Finalment El Giro de Italia.

3 comentaris:

  1. jordi coneixes en victor galera? podries conseguir un autograf? merci.

    ResponElimina
  2. victor galera em sona es el professional de ciclocross????

    ResponElimina
  3. Company anònim si me'l trobo te'l aconsegueixo però m'has de dir qui ets :) enviem un correo popriu@hotmail.com per mantenir la confidencialitat si és el que vols.
    L'altre anònim doncs si, un crack!!! si vol un altre signatura doncs el mateix.
    SAlutacions

    ResponElimina