26 de febrer del 2013

Ara pla amb la proposta d'un carnet pel ciclista

 La directora de la Direcció General de Trànsit Maria Seguí se li ha encès la llum per a la creació d'un carnet ciclista. La finalitat és que proposa cursos de capacitació per utilitzar aquests vehicles per combatre la "deficitària" educació viària dels ciclistes a Espanya.
Les critiques per part de les associacions i usuaris ciclistes la defineixen com a vergonyosa. Jo afegeixo que surrealista i recaptatoria de diners. Ens posen la creu a nosotros que som les victimes i tenim nosaltres de solucionar els accidents i desgràcies pròpies. Cal mirar les alienes que són els conductors. Falta educació, sentit comú. Que si comencen a posar multes per no portar el carnet. Ens haurem de treure´l. Portaran punts amb descompte per bon ciclista? per bona conducta circulatòria? Aquesta ministra ha sortit mai amb la bici a la carretera?.Que s'ho faci mirar.
Altre cara i resposta son els conductors que estan a favor per la proposta. Si cal una recepta amb nosaltres. Sobretot en grans ciutats que és necessari.També en carreteres secundaries.I així coneixem les normes bàsiques de circulació.Anem ràpid per aquestes vies. 
Crec que no volen pagar els plats trencats. Que a més de ciclistes la immensa majoria de nosaltres també tenim el nostre carnet. Quan jo circulo en cotxe estic en els dos llocs. En veure un ciclista em poso a la seva pell i disminueixo la velocitat. Per déu.

2 comentaris:

  1. Aquests politics son uns cracks, ja han fet números i diuen amb el que recaptarem amb aquest ens podrem apujar el sou i enchufarem a la iaia i el cosinet,amiguet etc. No ser en quin món viuen? però esta clar que en el nostre no.
    Diarrea mental el que tenen alguns, els tindrien que obligar anar en bicicleta a tots, i tambe als seus fills i families, llavors potser ho mirarien amb uns altres ulls.
    Tot i que una distracció la podem tenir tothom això està clar.

    salut

    ResponElimina
  2. Si Miquel tens tota la raó. Viuent en el present amb la finalitat " a robar carteras " fins que el treuen del càrrec. Ell tenen xofer no els si cal el patiment d'una bici. Salutacions

    ResponElimina