6 de gener del 2013

El meu regal de reis

Que millor regal de reis que gaudir d'una bona pedalada per la carretera.Olors a fred, a betzina, a fum, a pocs cotxes.Amb un botí de neoprè he anat fem xino xano. De moment aguanto el gelat dels camps.
El meu petit vici a Malgrat.D'aquí la cosa s'ha complicat amb un vent de cara important. Penso " hojala " passi un autobús plè de companys.El dilema de patiment em recorre el cos. I bingo ha sonat la flauta.
Un pilot mixt de homes i fèmines ha passat en aquell precís moment.M'apunto o no?
En poso al darrera del grup compacte.Em sap greu no donar-li un cop de mà però la meva perspectiva veia el pitjor escenari.Es perden unitats a partir de Calella.El company ha tingut feina doble entre empenta i empenta.La grupeta no ha mirat enrera per esperar-los. Deseguida un altre fèmina ha perdut el grup tot i que he volgut que agafés la meva roda. No.Es continua a un ritme  de Triatletas de Sbr i Vo2 de Mataró.Es fan relleus. Un altre noia ciclista dona relleus.Jo des de la distància i mirant el pulsometre.El tema puja.Acoplat.S'avança a un trio de companys.La parada del bus arriba fins a Mataró.Em ganxo al darrera del trio endarrerit fins a Vilassar de Mar.Aquí en solitari fins a Casa.
Salutacions a Collados,Narvaez,Luis Aguilà,Bruguera.

Dinou dies  d'entreno.

2 comentaris:

  1. Saludos Pop desde el Topo Rojo:

    He preguntado a mis companys si conocen a la señorita de Rosa (la de la foto) del otro día.

    No la conocen.

    Por la equipación corta de verano debe ser de otro tipo de CLUB.... del Deseo, del Tifany´s.

    No te distraigas Pop con las muchachas, que te vas a caer.

    ResponElimina
  2. Scorpy no será que es un tema tabú y nadie dice nada.Mira que la chica esta en plena recta de Hostalric.jaja Planifica mas rutas del club por este tramo.Saludos

    ResponElimina