23 de gener del 2013

Accident

Gairebé sóc el protagonista d'aquest succés ocorregut avui als afores de Blanes. A prop del desviament de la depuradora. M'ho he trobat de cara i suposo que ha passat d'aquí a dos minuts següents en passar jo.
Els fets i des de la meva perspectiva la visió ha estat aquesta: 
 L'home de l' abric de color blau deu esta implicat com a conductor o copilot.El ciclista no està en l'imatge però esta bé.
 Fora de la foto em trobo que el ciclista que anava de color vermell estava caminant en direcció Blanes intentant parla amb un home que portava la seva filla en braços. Ell renegava de aturar-se i mascullava paraulotes. "Que si casi me mata". Aquest senyor i la filla també deu esta implicat en accident.
El cotxe accidentat porta una roda de substitució abans del xoc.La hipòtesi un mal gest en l'esquiva del ciclista o de l'home i filla que caminava per la vorera de la carretera.O dels dos homes i filla estaven dintre del cotxe esquivant el ciclista. Tots els dos casos produïts per un excés de velocitat i distracció.
Els mosos i la policia Local no han trigat a venir ja que hi havia varis controls aprop dels fets.Controls a Malgrat,Blanes,LLoret.Me quedat amb l'imatge d'un motorista policia local simulant treure l'arma reglamentària mentre parla amb un conductor aturat al voral.
AIXO ES LA JUNGLA.
Salutacions a Cristian Goeere,Janita,Joan Casals.

Trenta i tres dies d'entreno.

1 comentari:

  1. osstres doncs el crack victor galera tambe va caure l´altre dia i be fort.Anims.

    ResponElimina