24 de desembre del 2012

Entreno i posició de les cales amb el Look keo Fit

Després de l'últim estudi aplicat en el meu cos pel sistema B.I.C. fit a Freebike(Blanes) em faltava l'incorporació recent del procés Look keo Fit.Consta de la col.locació de les cales amb mètodes dinàmics i no estàtics (des d'una alineació geomètrica de la cala a la sabatilla o utilització d'una plantilla o gabarit per emplaçar al lloc exacte de la soles ja que aquest tenen en compte la geometria dels components de la bicicleta).
En realitat es tracta de controlar l'angle de desviació lateral, cap a l'interior i exterior del pedal, que es produeix durant el pedaleig per, després de la detecció, corregir variant la posició de la cala sobre la sabatilla.

 La cala es grisa enganxa a la sabatilla.A sota també hi va un iman que transmet la vibració del moviment i s'aplica uns parametres com aquest.
 El pedal dret té un joc del moviment de 4,5 graus i 0,9% del balanceig.
 El pedal esquerra té menys joc i no importa gaire sempre que porti la cala gris. A partir d'ara em recomana que actualitzi la cala negra que porto per la grisa. Ara bé la inclinació de 0,8% fa que es modifiqui la cala 1 grau per adequar a l'altre pedal.
Després de dos simulacres es confirma la mateixa posició ideal.A més de tenir la pelvis esquerra rotada m'ha afegit una cunya de pocs milímetres.En total quedaré perfecte,jeje.
Dono les gràcies a Jose el mecànic de Freebike i desitjar-li un bon nadal i bones festes.

Sorpresa quan m'han dit " aquesta era la bici de Andrei Amador ". Al final de temporada cada equip profesional es ven les seves bicis.Aquí una de l'equip Movistar team.
He conegut el seu propietari que aquest any correrà en la Xallenge de Veterans.Crec que serà una sorpresa per la qualitat innata que atresora. I si no temps al temps.Una pista estarà en veterans 50.

Seté dia que entreno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada