13 de novembre del 2012

Un suc de cítrics i aronia

De moment encara hi ha investigadors en la millora del rendiment dels esportistes. Hi ha diners per a aquesta finalitat. Un projecte anomenat metabolòmica barreja dos components. Principalment és una base de suc de llimona i un component anomenat aronia (Aronia melanocarpa L).


Que s'aconsegueix amb això?
La ingesta de suc de cítrics i aronia ha permès detectar en individus sans un augment de metabòlits relacionats amb la ruta de biosíntesi d'hormones esteroidees que pot relacionar amb una reducció en el colesterol plasmàtic, com una millora del rendiment en esportistes.

Altres efectes miraculosos que té o per qui? Necessari per als que treballen amb ordinadors, els usuaris de telèfons mòbils, els addictes a la televisió i en termes d'altres radiacions. Potent antioxidant - 3-5 vegades més fort que altres vitamines A, C, E. Destrueix els radicals lliures que hi ha a la membrana cel · lular, danyant i alterant la composició normal de les cèl · lules. Pot ser utilitzat amb èxit en el conjunt de mesures per combatre el càncer.

El meu punt feble és tenir un límit alt amb el colesterol gairebé sempre em surt el punyetero asterisc en les analítiques. Benvingut sigui la fruita.
Aquests estudis a més permeten una nova eina analítica que estudia el metabolisme de cada individu i com aquest es pot veure modificat per diferents condicions, com malalties, estrès, esport o dieta.
Amb tot això es podrà aconseguir un producte que no només millori els objectius esportius en competició dels atletes sinó que a més protegeixi la persona durant el desenvolupament de l'exercici físic.
Altres informacions sobre el tema:
Los atletas que consumen zumo de aronia tienen menos daños por estrés oxidativo a los glóbulos rojos durante el ejercicio intensivo ("The influence of chokeberry juice supplementation on the reduction of oxidative stress resulting from an incremental rowing ergometer exercise", Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2005).

Finalment les conclusions sobre la Aronia son:
La aronia es rica en antioxidantes, tiene una alta concentración de antocianinas, flavonoides y polifenoles. Popularmente se ha utilizado para mejorar la salud del tracto urinario, mantener una presión arterial saludable, como parte de la dieta en enfermos cardiovasculares y diabéticos ya que provoca una reducción de los índices de glucosa, para ayudar al organismo a producir colesterol bueno, mejorar las digestiones, por las propiedades antiinflamatorias de sus componentes, etc. Se ha observado un menor estrés oxidativo en atletas que consumen zumo de aronia durante la práctica intensiva de ejercicio.

http://www.europapress.es/salud/salud-bienestar-00667/noticia-obtienen-zumo-citricos-mejora-rendimiento-deportivo-20121102132355.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada