20 d’octubre del 2012

Més que un club ciclista

Divendres 19 d'Octubre del 2012.
Quin gran mestre de cerimònies tenim avui a la reunió i presentació en l'assemblea anual per a socis en la que  primer de tot cal sopar,jeje. Matius o Mateo inaugura l'acte amb el tall d'un pernil guanyat pel Club Ciclista les Franqueses (U.C.F.) Els que no han vingut us ho heu perdut aquest menjar exquisit, salat i fàcil de repetir una i altra vegada. Amb tanta repeteció se'ns ha acabat el pa. Ingredient principal en l'acompanyament del jabugo. Una altra vegada al rescat el mestre amb una volta per allà(poble). Les botigues tancades i tocades les deu de la nit. Es presenta un bon assortiment de barres de pa sota el braç que retallem a taula. Seguit d'unes mans voladores que s'introdueixen al costat de l'operació i...es va consumir el que quedava, jaja.
Afila que té feina per estona.
Una " pose a lo toreo " com diu el mestre Matius.
Un àpat que consta amb un pa amb tomàquet amb un asortiment de olives, patates,embutit, formatge, vi de la casa,oli(posat en un botellin amb el tap foradat)cervesa,aigua i moscatell.Tot barrejat amb un sortit de galletes maria i troços de xocolata. 
La canalla fent de les seves i a l'espera que tot estigui a punt per el zampa
Bons productes damunt la taula.
Toni Serra es el vocal que ens informa del estat del comptes amb números verds del club i exposa totes les propostes d'activitats del 2013.
Es fan també l' entrega dels mallots als primers classificats de cada categoria a les cronos del Club.
Guanyador del mallot en Eloi Catalan en categoria Cadet. Recull el premi el papi.
Francesc Catalan està fet un criu, jeje.
Guanyador del mallot master 30 es en Raul Galvany.
Guanyador del mallot master 40 en Jhonny Acuña.
Guanyador del mallot master 50 en Josep Girbau.
Guanyador del mallot master 60 Alfons Sanchez.Recull Carlos( nebot).
Guanyador i promesa Oriol Miro
Foto en Familia
Amb tant de pluja se'ns ha infiltrat un convidat. Com també en últim moment en Jaume Pujades ha vingut i ensenyat la seva condecoració dels 25 anys com a Bomber.Felicitats.
Es època de pluja i de cargols. Al ataqueeeeeeeeeeeeeee.
Gran festa en familia ciclista amb bones converses i amb l'aportació de noves idees que es converteix en més que un club ciclista.Un gran club. La base ciclista està assegurada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada