7 d’octubre del 2012

Crono a Montmany 2012

De les dues crono organitzades per U.C.Franqueses he agafat la pujada a Montmany com a repte. S'adapta a les meves caracteristiques.L'hora de la reunió i sortida és la plaça del escorxador al costat mateix de la botiga d'en Santi Segú. Son les 8.30 hores i un munt de companys fem la xerrada.
 Per un altre costat l'organització prepara els estris i demés material des de la cuina del darrera.Botiga.
 Com si fos una carrera s'organitza també els tipics corralitos. El club ciclista de Cardedeu està ben representat.La foto agafada amb un objectiu gran angular a 100 metres., jeje.
 Algú té un micro per la tàctica i poder saber que diuem.
 Ara un bon material que utilitza un company i que ha prés al llarg dels anys. Segurament que potser m'ho poso. Si una cinta. El secret es que es doble. Un damunt de l'altre. Quina funció fa? dona més comoditat. Menys problemes d'esquena amb les vibracions. Amb el pas dels quilòmetres no t'anadones. Això posat ho he vist en Albert Contador. Li ha posat el seu mecànic.
 Qui es el propietari d'aquest producte. Doncs un professional com en Matius , o Mateo.També té una tècnica perque quedi net la cinta del manillar. " Toallitas " les deixes en repós i després tot net.
 Enfilo direcció cap a la crono. Sortim del poble i en fila de dos passem per un punt negre i fos.
 Només a l'anada.
 Arribo i ens avisa que la sortida es pel primer o últim de la classificació de les dues cronos a les 9.45 h.Aprofito per fer una visualització del recorregut juntament amb Eloi Catalan. Una promesa entre el basket o el ciclisme. Ara té una nova màquina de carretera. L'any passat va corre en una btt. Aquest es el dilema que té.Disfruta i gaudeix.
 M'ha correspós amb una foto personal ja que hi ha poca gent que em faci fotos. Salutacions.
 La pujada l'he feta a 14 km/h. Mot lent però alhora guardo les energies. Tal lliço li he dit a Eloi.
El demés fan els seus entrenaments.Com apretades a plat: Crhis i David.
A dalt de tot em diuen que falten 5 minuts i que no m'entretinguin. Baixo a molta velocitat.Tot controlat.Arribo a línea de sortida falten 25 segons. Em prenc una glucosa. I surto massa carregat amb plat i baix de pinyons.Em fa perdre alguns segons fins que agafo el ritme.El 1 quilòmetre a plat arribo a una corba a l'esquerra en paella.Estic cansat i poso platillu i baixo pinyons. La part central o mig del circuit és el més dur.Al km 3 en una corba a la dreta es suavitza el tram. Poso el plat i ja fins a meta.Sinonims com " axifiado,exausto " son aliats meus.No puc treure-me'ls de sobre. He donat tot el que tenia. Temps de 9.53 segons i primer de la pujada.Content i satisfet en aquestes alçades de temporada. Ara ja toca descans i esmorzars controlats.Si puc,jaja.
 Un cop recuperat he controlat a la resta de corredors.Un somriure pel Matius que si us fixeu la gorra taronga que portava ha voltat cap al marge dret de la foto. Es un figura.
 Company Jordi Torres competeix en la Xallenge de Veterans master 50
L'organtizació ben preparada amb dos cronòmetres i dos manuals com un portatil i un llistat amb boligraf inclós. Així no és perd cap dada. Apunta en Santi. 
 Ferran Pratginestos
 Santiago Segú
 Angel Macias àlias Angelin
 Scorpy
 Josep Girbau
 Alfons Sanchez
 David Alier
 Marc Ortega
 Chris Goeree
 Jhonny Janita
 Jhony Acuña
 Raul Galbany

 Peque Miró
 Dos companys que han vingut a veure'ns com en Uri i Esteban. Aquest últim propietari d'una Giant special rabobank. Amb noves mesures com la potència 1-1/4. Un standart nou e implementat en el mercat ciclista.
Fa temps tenia l'idea d'aquest model però el vaig abandonar per una sèrie de problemes molt greus i que em va fer desistir de comprar-la. Ara sóc feliç amb un Trek. Gràcies a ells.
 Salutacions a tots dos i gràcies per animar-nos a tots.
 Un gran esforç fa tenir la seva recompensa en el restaurant Carro Vell de la Garriga. Un lloc amb àpats de forquilla/ganivet.Ara tinc la panxa contenta.Passeu i entreu.
 La classificació

 El primer campionat nacional i que no s'ha fet mai. Una ideal genial es la DUALBIKE.CAT.
 Informa't
 Un cop a l'any no fa mal, jaja.
 Tenim la loteria del club Ciclista les Franqueses. 6 utitats ha venut en David Alier. Porta dos tanolaris venuts. Correu a comprar. La sort no t' espera. A la botiga d'en Santi Segú també n'hi ha.
 FOTOS D'ALTRES COMPANYS





El presidente Scorpy dice:

La Uniòn Ciclista Les Franqueses  ha concedido al Club Ciclista Cardedeu una placa en agradecimiento por la colaboración en las actividades de este Club U.C.Franqueses. Por su presencia y como en ayuda en sus actividades sociales.

En la clasificaciòn general ha ganado con autoridad Raùl Galbany y también ha queda primero de Master 30.En Master 40 Johny Janita ha quedado 2º en esta categoria.
En Master 50 Luis ha quedado 2º en esta categoria a tan solo 2 segundos de su rival.
Tres participantes, tres podium. 


PopRiu en Garmin Connect: Detalls

26 dias de competició

5 comentaris:

  1. Gran Victoria la tuya Pop en Montmany.
    La crono de hoy es de GAMA ALTA sin duda.
    La Unión Ciclista Les Franquesas & Bicicletas Segù GAMA BUENA GENTE.
    Pero como ciclistas un poco flojillos estos Topos Verdes ¿no?
    HAS GUANYAT TÙ RAÙL LA GENERAL, HA GUANYAT EL TOPO ROJO.
    lo bien que lo pasamos

    ResponElimina
  2. Hey Jordi, l'enhorabona per la teva victoria en la teva especialitat, amb l'ivern a les portes aqui a Alemanya. Sort que demà passat marxem ja cap al sur. En breu penjaré al blog de Galvesport els resultats de la cursa de tres etapes, de la que em vaig "rajar" a la segona per fred i pluja (si no m'agafa al mitg, soc de secà, jaja).

    Una abraçada
    Luis

    ResponElimina
  3. Gracies scorpi tambien victoria por el equipo rojo de Cardedeu. ya podeis hacer cantera,jeje.
    saludos.
    Gràcies lluis no ja res millor quel maresme,platja i bona temperatura.Idoni per la pretemporada. Espero ansiós les teves aventures per la selva Negre.A mi el fred també em mata.SAlutacions.

    ResponElimina
  4. felicidades pop por la crono que has echo,y muy currada cronica que has echo,salud y mucha bici.

    ResponElimina
  5. Felicitats Jordi, ha sigut impressionant el teu temps. Molt bons els teus comentaris i reportatge fotografic. Fins aviat company una abraçada. Jordi Torres

    ResponElimina