3 d’octubre del 2012

Com desmuntar en ciclocròs

Utilitzant la tècnica adequada li permetrà portar la velocitat a través de qualsevol secció de running.
Un video amb un preambul de com s'aplica la tècnica.


Tres punts de contacte
En acostar-se a una barrera, desenganxar el peu dret i mogui'l sobre el seient i posar-darrere del peu esquerre. Moveu la mà dreta del manillar al tub superior. Aquests són els tres punts de contacte: la mà esquerra a la mà del manillar, a la dreta a la part superior del tub, el maluc dret contra el seient.

Cyclocross desmontar el paso 1: pivotar su pierna derecha sobre la silla de montar: ciclocross desmontar paso 1: pivotar su pierna derecha sobre la silla de montar
Cyclocross desmontar el paso 5: cambio de peso en el brazo derecho en la parte superior del tubo:
Per desenganxar, començant balancejant el peu dret cap a l'exterior (esquerra) del peu esquerre. Això farà més fàcil desenganxar i assegurar-se que no toquin el pedal esquerre. Mantingui la major part del seu pes en el seu braç dret.
Cyclocross desmontar paso 7: golpeó el suelo con el pie derecho en primer lugar:
Quan aixequi la bicicleta pel manillar i el tub superior, mantenir el seient fora del seu colze, no a l'interior. Això és especialment important per als conductors menys alts, que fins i tot pot voler agafar la moto pel tub cap avall per superar barreres.
No sujete la bicicleta dentro de su codo (cara triste de la izquierda).  en cambio, mantener fuera de su codo, lejos de su cuerpo (cara feliz de la derecha):
Millor agafar-la en la imatge de la dreta.La part més important de la tècnica de ciclocròs és fer-ho bé en primer lloc, a continuació, afegir la velocitat.
Font:http://www.bikeradar.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada