6 d’octubre del 2012

Amb la colla dels dissabtes

Torno a fer sortides amb la colla d'entrenos dels super dissabtes. Lloc habitual és a Cardedeu. Cares conegudes i d'altres son noves. Revisió de la meva màquina pel grup o pilot. En clau afirmatiu ja estem tots.Avui som : scorpy, jose, josep, Pedro, Davids, miquel, eloi, alex, raul, jordi.

 Ha vingut el lider en plan mortirolo per la pujada que porta el seu nom(el petit Mortirolo). En Miquel no podrà venir demà a la crono de Montmany. 
 Està apuntat a la marxa pedigrí a Mollet. Llàtima per uns i alegria per altres ja que ell no disputarà la classificació final de les dues proves(Corró d'Amunt i Montmany). David diu que no pot ser i que guanyi un topo Vermell, jeje.
En plena marxa albirem a la llunyania un company que està en plena feina. En Joan Casals. Temps fa que pedala i que no he vist per les carreteres.

 En dona ànims per demà " guanya TU ".Salutacions. Es el conductor del gasoil de Meroi. Propaganga eiiiiiii.
 Dos companys no continuen amb nosaltres Jose i David Megan. Els demés gaudim d' uns bolidos de diferents colors. El vermell és el predominant , uns quatre i d'altres son aquests. Ferrari al poder i difícils d'almenys de fer-lis una foto.
 I es que quan apreto el disparador a cua del pilot, el 500 cv de potència ja ens ha superats a tots. IMPRESIONANTEEEEEEEEEEEEEE
 Les primeres pujades cap al Mortirolo, i un amateur del grup i que s'ha afegit a la colla. Es  Alex de Granollers.
 S'ha animat amb la colla i potser un clon de mi. Tenim la mateix bici Giant i fins i tot el llum del darrera és el mateix, jeje. Alguns han dit " TE he visto en Tal sitio ", No era jo.
 Ell fa més Btt i sempre surt en solitari, o no? amic de David Reche. Aveure si cambia la forma d'entrenament i ens bé a veure.Només lliura un dissabte els altres treballa.(3x1)
 Ara mateix està informat de les activitats de la colla ciclista i d'altres actes socials. Salutacions i a reveure.
En Josep Sanchez ha pujat amb tranquilitat i armonia. Denota la seva llengua que ha tret per la boca. No de patiment sinó que controla l'equilibri per no caure, jeje.Lidera la classificació de les dues etapes. Hi ha gent que s'ha reservat per demà. ¡¡No diré noms!!
Una parada de reagrupament i passajada del club de les motos a la Costa del Montseny. A Lliinars del Vallés també hi havia una sortida de motards i vehicles antics. La botifarrada i esmorzar de forquilla que no falti, eeeeeeee.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

191 dias d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Hola Jordi!!!!Soc l'Alex,tens un bloc molt currat!!!!
    Habera si guanyes dema a la crono!!!ja ja!!
    Salut!!

    ResponElimina
  2. Salutacions Alex, aveure que tal se'm dona.

    ResponElimina