11 de setembre de 2012

XXIII cursa ciclista de Bellvitge per veterans 2012

Sortida amb la presència de la diada al capdamunt del cap de casa meva. Espero que s'encengui la metxa d'un acte reivindicatiu de tots els catalans present en cos i ànima. Visca Catalunya.
Canvi de terç.
He quedat amb en Chistian a Granollers a les 8.10 h en direcció a Bellvitge. Prova puntuable pels veterans i també pels master-30. Amb la crisi s'aguditza el negoci amb la plantació de més casetes " rocieras " a les festes de L'Hospitalet del Llobregat. Ho dic per la feina d'anar a buscar la caseta d'inscripcions per dins del barri. Bars i recintes s'uneixen pel gaudi de la gent .I si has fet poques vacances la festa està assegurada aprop de casa i gastant lo just. L'any passat no hi havia aquesta moguda.

 Com que l'home es un animal de costum repeteixo el mateix lloc per fer un cafè.En un del laterals del local se serveix als comensals de la seguretat vial.Policia local i mossos. Uns plats de pernil i pota negra afegint unes seques. Tenen un dia laboriós i agitat i cal agafar forces. Des de primera hora del matí que veig en el peatge de Mollet ja barricades de control de documents. Tot un embut per als que surten de Barcelona.
 També ens ha preguntat l'encarregat dels cafetons. Si dos cafè i algo mas?. Un intercanvi de mirades entre ciclistes. Si, tinc la carrera, jaja.
 Segurament en ho ha preguntat per la degustació que hi ha sobre el taulell.
No soc APTE per l' absorció de tanta grassa, potser amb una cursa de llarga distància em posaria. Més endavant publico els resultats de la segona analítica d'aquest any.
 En francesc també ha vingut amb el seu fill (i gràcies a ell, Eloi, s'ha fet el reportatge) per fer la carrera i quedar-se a la city. Aprofita les dues coses.
 L'equip fent el preparatius i jo cedeixo la càmara en Eloi Catalan.
 El circuit es el mateix de l'any passat. Per saber com es:
http://popriu.blogspot.com.es/2010/09/21-cursa-ciclista-bellvitge-2010.html
 La carrera:
Es disputa a 13 voltes en total i a la volta 6 meta volant.De sortida ja s'apreta el cul,la biela,i el pedal. En el repetxo s'avisa de fer-ho sempre per la dreta ja que pots trobar-te gent de cara.Ni fu ni fa dintre de pilot.Al ser molt rodador el circuit fant que aquests carrers amb amplis espais laterals i de carril ample et dóna forces. Si les tens a seguir qualsevol roda que salti.Atacs per uns i d'altres,  no prosperen.Sempre hi ha l'equip blau per neutralitzar-los.
Total que s'arriba a l'esprint tots agrupats com l'any passat i victòria de Mirco.
 Nota: Jose Luis perdó per la línea traçada i l'expressió OJO no era la meva intenció. Com tampoc som conscients de l'arribada perillosa en línia de meta. Al lateral dret s'exposen unes pilones ancorats sobre el voral que et poden trencar com el cruixir d'una branca i a l'esquerra unes barreres de peatge en forma de branques que et sobresurten a l'alcada del cap.
 Amb la carrera finalitzada entren els master30 . Un company com en Sergio Lopez ha vingut a saludar-me.Salutacions
 Com en David Alier que es l'organitzador de les rutas que faig els dissabtes amb la grupeta del topos. Hi ha premis de muntanya , metes volant i Goffi's.
 De premi una merescuda beguda isotònica. freda i de fàcil consum.
 Com també pel company Carles Lara que ha s'ha guanyat el primer lloc de metes volants.

Altre premi a la concòrdia per a l'equip Basoli format per Pere Riu i Enrique Boza.
I sense premi pel equip el nostre. Cal reconeixa el mèrits dels altres. Felicitats!!! Galvesport.
 Aquest cap de setmana es presenta dura i competitiva.Dissabte a la tarda un circuit a Montornès del Vallès d'allò més trencacames(Narvaez confirma el mismo recorrido del año pasado). Diumenge al matí el triangle de las bermudas a Blanes.O estás allà dalt o estás " hundido en la miseria " abaix, jeje.
 PopRiu en Garmin Connect: Detalls

23 dias de competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada