21 de setembre del 2012

Per la costa

Una sortida planera amb vent de cara. No molestava tot i que de tant en tant amb una glopada d'aire que feia amb la boca(estic de prova) m'empassava uns bons plats de fregits i calamars aprop del xiringuitos i bars.
 Trobada amb un company que m'ha agafat la roda a Arenys de Mar fins a Mataró. Es en Jose Luis i anava aprop del Hospital de Sant Pau a Barcelona. Li ha sentat de fabula que el portés allà al darrera després que ell hagués pujat a la Font Negre amb el perill que té la sortida de dos gossos a dalt de tot, jeje.
Atenció a la bici que porta una Orbea que en un primer moment em pensava que era una novetat amb les notícies que estan treient quadres en el mercat amb frenos de discos integrats. Es un quadre de carbono Orbea per passeja per la ciutat.Bé amb un manillar plà i en Jose l'ha canviat. Pesa 1,4 quilos i no es gaire car 800 euros. I no es pas per corre en la categoria ciclocross, jeje.Salutacions companys.
Com també salutacions a Sergi i Dj Manel i a Jonny Acuña que ha arribat fins a casa meva, jeje.
Per contra un fill.........amb un camió repartidor de begudes a Can Collet sense mirar a la seva incorporació a la carretera. El veig a venir i l' avanço(jo baixava) no sense abans dir-li que "no mires". el tio amb una cara de borratxo no ha dit res s'ha limitat a somriure.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

183 dias de carretera.

2 comentaris: