30 de setembre del 2012

L'atac de la formiga voladora

Avui m'he llevat tard sense poder assistir a la crono de Corró de Munt que organitzava el nostre club Ciclista les Franqueses. Ha fallat el despertador. A favor he aplicat el factor de  maxacar-me amb canvis de ritmes i tirada llarga de km. He fet una volta per l'interior i he patit un atac de formigues voladores contra el meu cos i casc. Tot fent esquives he tingut sort per tenir un mocador al cap i doble mallot. Feina una mica de fred.Tot ha passat a la recta d'Hostalric en endavant.
 Menys mal que no han fet servir les tenalles. Alguna teoria d'això?
La resta de la jornada per la nacional II és que estava tallada des de Calella fins al Masnou per una prova de  triathló.
Salutacions a Lluis Aguilar, Jordi Monraba, Rafa i el company que ha dit Francesc confós que era ell, no company!!!, salutacions a Pitu i tota la tropa de Sant Celoni, a Ralf.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

187 dias d'entrenament

4 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Les "voladores" son les futures reines que faràn un cau inicial on pondre els ous. D'aquests en sortiràn les primeres obreres, que començaràn a exacavar un cau de "veritat". Les reinas sorten a volar en masa com a tàctica disuasoria contra depredadors: moltes moriàn, pero suficients crearàn noves colónies. Sorten sempre després de deies de pluja perquè el terreny es mes tou per excavar.

    Una abraçada,
    Luis

    ResponElimina
  2. ostres lluis et un pou de sabiduria , ara ja ho sé company rei.Nosaltres com el cargols un cop està el asfalt mullat i el cel net, gas.Salutacions

    ResponElimina
  3. jeje, ens veiem a Santa Susanna, o a Sitges, si pases abans per allà.

    Una abraçada des de la Selva Negra (encara)

    ResponElimina
  4. hola Pesident segurament al sopa de santa susanna. A la pedalada de sitge no crec que hi vagi.Salutacions

    ResponElimina