23 de setembre del 2012

I Criterium pedal roda de Ter Xallenge de Veterans 2012

Primer de tot vull donar ànims al company Francesc Catalan per la seva solució als problemes que arrossega des de fa temps amb unes punxades a la seva cama que van i venen i que l'entreno o sortides amb la bici fan que disminueixen o remetin.Això sumat a un trencament fibril.lar brutal durant la setmana quan rodava suaument amb el seu fill. Se l'han emportat a l'hospital fent estada per la nit i en observació per dos traumatòlegs un d'ells amb especialitat esportiva. Li han plantejat deixar la bici. Ara està en repós amb roba compresiva.
Primer: que es curi del trencament. Un company ha fet un símil amb un futbolista i ha dit que per cada centímetre trencat és una setmana de recuperació.
Segon: a veure si es treu l'aigua clara en aquest maleït punt feble que no troba solució. RECORDS de tots els companys equip Rcb Motor Begues i dels altres equips que han preguntat per tu Francesc. Sobretot no deixis la bici que amb tu m'ho passo Bomba sigui amb la grupeta dels dissabtes o de les circuitades de la Xallenge. 
 He arribat juntament amb en Crhistian Goeere després d'una hora de viatge. Un lloc allunyat del món industrial on campen al seu aire les ovelles i motoristes.
 Un punt feble comentat amb un altre company ha estat que sense un cafè no soc persona. Altres han fet un viatge per no sé on. No em pres el glop negre.
La primera impressió és d'incertesa per com seria el circuit. Segons unes informacions es de 1,5 km amb una lleugera pujada i baixada del 2%.Si la gent està contenta la propera carrera a Roda de Ter informan que " se animaran hacer el año que viene un circuito de 11 km que es la repera de bueno, pero para empezar hacen este primero ".
 Aquí queda la dada i potser no ha quedat satisfet altres companys en l' opció de corre primer els master 40 i tot seguit el master 50-60. Hi ha hagut debat electoral en la taula del àrbitre.
 Avui se'n deixat veure l' equip Mengual que han aportat el seu granet de sorra a la carrera.
 Com també els Galvesport que tenen una disputa(reunió i tàctica) per la puntuació de Metes volants on en Carles Lara va lider amb 13 p. i darrera amb 10 p. empatats en Faricle, Madrigal, Francis i F.Catalan. A l'espera de la puntuació d'avui.
Aquest es una moment quasi o gairebé repetit per veure-ho en la carrera de Montornes. Són els mateixos protagonistes inflant aquesta roda maleïda. El problema es que té un perfil de 50mm i no ha col · locat vàlvula extra. Sobresurt una mica. Implica que amb l'adaptador arriba justet per omplir d'aire. Bernat ha fet moltes flexions de braços. ¡¡¡¡Escolta!!!! compra't una allargador de vàlvula Terrones. Que el treball es paga, jeje.
 Com que hi havia camp silvestre és un lloc ideal per l'abono de les plantes. Aquí dos voluntaris, jeje.
Nota:Colageno con magnesio de la casa Lajusticia.
La carrera:
Feta a 30 voltes i a la volta 15 hi ha la meta volant.De sortida i de ben d'hora s'ha escapat un company del nostre equip que ha estat neutralitzat. En Miguel Agüero.De segon s'ha escapat un escamot de 5 unitats entre ells Mirco,Miguel A.,Santi Sala,Cuervo i German Vela (guanyador meta volant) a la volta 6 que han obert forat pel seu enteniment en el relleus. Pel darrera el pilot ja ha donat per valida la carrera.Han apretat els del equip Mengual sense cap company infiltrat en l'escapada.Amb constants atacs i precaució en la part baixa del circuít. Un revol a la dreta i l'esfalt en mal estat més altre revolt a la dreta i una doble ziga zaga per l'inici a meta.En una rotonda per la part exterior hi havia ubicat tres pirulus de plastic tot enrollat amb cinta protectora. Pels ciclistes?.Altres atacs. I un d'ells fet per en Madrigal i Francesc Fernandez entre dues aigües han aguantat fins al final.La disputa ha estat pels cinc i guanyada per en Mirco, German, Santi, Cuervo i Miguel. 
 La cara d'en Madrigal diu més val riure que plora ja que de cinc escapats em pogut fer el 4 i 5 lloc. Això si em guanyat per equips.Premi.
 La versió de cadasqu i batalleta dintre del pilot han estat els comentaris.Quan estás a dalt de la bici tens un objectiu i des de fora o entorn tenen un altre.L'equip prioritza el treball de tots.
 Bon refrigeri fet de aigua, coca cola, i pastes variades.Un 8 de nota.El circuit no puntuo fins que faci el de l'any que bé, jeje.

 En Bernat Lopez sempre allà davant. Està fi.Carles Lara no ha tingut oportunitat d'anar-se estava controlat per en Faricle. Tampoc ha puntuat i continua lider a falta d'una prova a Sant Vincenç dels Horts on es decidirà el campeonat de metes volants.Circuit dur.Aquí per veure'l. http://popriu.blogspot.com.es/2010/07/el-circuit-de-st-vicenc-dels-hortsm-40.html




 El company Ismael Tudo també el tinc com a competidor al programa Strava. Una eina que enganxa i provoca canvis de lider o treure'l entre nosaltres. El contingut del bidó son polvos fet com un batut de proteïna. Recuperes l'esforç o també et dona " cagalera ".Salutacions
 

Campions de Master 40


Campions de Master 50

Campió de Master 60

Fotos de Josep Casado

Fotos J.C.Roca
La classificació





















       



PopRiu en Garmin Connect: Detalls

25 dias de competició.

5 comentaris:

  1. Hola Jordi,

    Como me haces reir por los comentarios que escribes, mira que el Pere y yo ya nos veníamos riendo al verte con la cámara y pensando... Saldremos en primera plana Pere!!! ja,ja,ja.

    Te felicito por este blog tan entretenido y lleno a veces de curiosidades.

    ResponElimina
  2. Jaja Enrique hay que hacer la cronica y tu eres parte de ella.Hay que pasarlo bien, saludos company

    ResponElimina
  3. Hola Jordi,
    Sempre molt informatius i entretinguts els teus informes; acabo de incorporar el teu blog a la nostra pàgina galvesport, que intentaré tenir més actualitzada que fins ara, hehe.

    Una abraçada i sort el cap de setmana!

    ResponElimina
  4. Hola company president estic sempre actualitzant les noticíes. Cal almenys publicar-ne una al dia. Gràcies per l'incorporació. Ara faig el número rodó de 50 seguidors. Ja costa, jeje.Si algun s'anima i s'apunta doncs anirem sumant.
    Apa fins Dissabte, salutacions

    ResponElimina