12 de setembre del 2012

Freebike la millor opció

El company Jose de Freebike es el biomecànic on et demostra amb dades cientifiques la veritat dels seus coneixements en la secció de màxim rendiment envers potencia/ watts / eficiencia. 
 Amb el programa computer trainer 1.6 diu:
El gràfic del parell multi-color representa una revolució completa de 360 ​​º dividit en 15 segments °. La potència entre les cames esquerra / dreta està donat en percentatge. La línea blanca es la que separa el segment del peu i s'alimenta de les pedalades en forma de cercles. Es determinaran els punts "plans" o "morts" en la cursa del pedal òptim. Lo millor es que aquesta escala sigui en forma de piramide. Un ajust dinàmic es utilitzant SpinScan ja que és una excel · lent manera de prendre la subjectivitat i les conjectures del procés d'ajust de la bicicleta. I l'ATA (Angle parell mitjà) que es mostra en el gràfic  ajuda a ajustar la seva posició per a una potència òptima.
 Jo porto plats Q-ring en la posició del plat gran al número 4 i després de fer la comparació amb el punt 3.Finalment l'he posat en aquest.Haig de tenir una reducació en la forma del moviment.Es com si volguesis fer puntrum - putrum cap avall amb l'inici més elevat del peu fins a part mes baixa del pedal. O dit d'una altre manera agafes una càmara de recanvi i amb les dues mans en el plà horizontal i amb el peu empenyen amb virulencia cap avall.Això se li diu pedaleix no simètric.En la línea de ATA ha de sé entre 100 i 110.
Aqui no ho feina molt bé. Té que ser en forma de cacauet però mes entre 100 a 110

2 comentaris:

  1. Jordi, gràcies company per la foto!! Salud i kilòmetres. Jordi Torres

    ResponElimina
  2. La qÚestió es que sortim tots els veterans i tu et del grup, jeje. SAlutacions

    ResponElimina