8 de setembre del 2012

33è Memorial Gabriel Bosch xallenge de Veterans 2012

La carrera es fa un dissabte a les 4 de la tarda i toca un canvi d'alimentació. Que mengo carbohidrats en forma de pasta o un bon esmorza amb pa,iogurt,plàtan,cibata i un bon got de llet de cafè. Ha guanyat la segona opció. No vull ompli massa la panxa, jeje.
Amb la frase  " yo me lo guiso y yo me lo como ". He marxat sol ja que en Francesc està fent la ruta de l'amistat amb la colla dels dissabtes i un port com Llivia-Coll de Pailheres-Coll de Puymorens-Llivia fa goig de fer-ho i no tans circuits.

 Arribo sobre les tres de la tarda i ja tinc altres companys que es presenten. En Vicente Graño amb la manta com a sistema d'entrenament. Un secret que consisteix en tapà la bici quan va a la feina perquè el guarda de seguretat no li digui res a la feina. Després s'ho convina. Ara deixo el cotxe. Ara agafo la bici. Porta un planning planificat per un entrenador personal amb bons resultats. " A rajatabla " diu ell.
 A una pregunta meva de quants quilòmetres planifica els entrenos. Resposta: només dues hores pel que fem. Excepte la base de pretemporada que puja més.
 En el  parking els companys d'equip en Juan i Miguel Agüero que porten un horari d'allò més apretat.En Juan ha acabat del curro a les dues de la tarda i ja els veus aquí.Amb ganes es pot tot. Ànims!! " Que tute nos metimos en Solares, eeeeeeeee! ", jaja.
 Un altre secret guardat. Entre tres companys fent la porra del pes de la bici entre tres ciclistes. No diré noms ni el titular.Es secret professional. He estat el que m'he acostat més. Uns 200 grams de diferència segons la meva hipòtesi.
 Entre la xerrameca toca fer l'inscripció i visualització del circuit que no ha canviat gaire només dos forats importants en la baixada després de meta.Senyalitzat amb conos.El circuit aquí:
http://popriu.blogspot.com.es/2011/09/com-un-pollastre-last-sjoan-despi.html
 En Narvaez en dona un full on tenim la cloenda de final de temporada i entrega de premis.Una estada on es celebrarà en el hotel CAPRICI VERD **** Av. Del Mar 3 08398 Santa Susanna
.EL próximo día 27 de Octubre
 
Precio:40 €, por persona en habitación doble.

Cena del Sábado, desayuno del Domingo, comida del Domingo y alojamiento, incluido agua y vino. 

 Un company que vaig coneixa a Manresa fa uns quants anys i ara editor i promotor de la cultura Ciclista. En Bernat Lopez. Seguiu-lo aquí:
A i compreu!!!http://www.cultura-ciclista.com
 Torna un altre cop amb nosaltres en Diego Maya ademés amb material del bó. Pepino company i bona carrera.
 En Cuervo ha lluitat de valent. " todo pundonor y valentia "
 En Francisco Lorca que arrosega punxades en els isquios i no sap el perquè de tot plegat. Tot un dilema. També a en Francesc li passa. Jope!!
 La carrera:
L'indicador amb un rètol al pas per meta posa 25 voltes.Així ha estat sempre i quant amb la nova reglamentació es produeixi una caiguda perillosa i amb ferides greus. Doncs s'ha produït el fet però no el greu.Ha estat a la corba en la baixada després de Meta. El revol a l'esquerra un company ha traçat malament amb la seqüència d'un topall contra en Carles Lara i de rebot en Miguel Agüero.A terra.Bé tots tres. Algun dient " que se pare la carrera ".
I tots gas.......
Qui posa el límit? l'àrbitre ho ha dir? preguntes sense resposta.
Del pilot i d'una rotonda no són ben avinguts. Es produeix el tall. Ara marxen uns quants com en Francés(país) , Medina,Mirco,Madrigal,Pedrito,Maya,Fede,Cubero,Benito.No tots de cop. Però ara s'ajunten tots.El resultat és 9 per davant i el pilot pel darrera a la caça o a roda del de davant.No hi ha entesa ni cohesió entre veterans. Cadasqu aguanta l'espelma que porta o burra. Passen les voltes. Un surt i apreta i es caçat. Un passa a relleu i l'altre no.S'arriba al sprint.Carrera feta i sense caigudes. A veure la pròxima per la diada a Bellvitge que passa.
 Cara de patiment per Santi Alentorn i es que l'any passat publico la frase com un pollastre a l'asssssst.Com es cou? Amb calor i més calor, jeje.
 Tornada amb èxit per Luis Cubero. Infiltrat a l'escapada, felicitats.Em comenta que aquest cop he vingut sol i em quedo fins al 19 de setembre; faig encara una cursa de 3 etapes (la Riderman) al costat de casa a la Selva Negra.
Tornem els tres el 9 d'octubre i llavors si ens quedem fins al 27....de desembre. ;-) .
 Una mostra de companyerisme i sortida en primera pàgina en aquest modest blog. Faig referència al company del Galvesport. Angel Gandul i el seu fill Daniel acèrrim seguidor. Gràcies i ja tens la foto promesa , Salutacions per Jose Perez.
 Un company i soci de U.C.Franqueses es en Jordi Torres. Al peu del canó. Salutacions
 Els voluntaris del club Sant Joan Despí em diuen que en el seu blog posaran fotos de la carrera. Sense ells no seria possible l'esdeveniment.El seu granet de sorra en fa més soportable sobretot la hidratació post-meta.
.http://www.ccsjd.org/
 El guanyador en Medina i plè al premi per equips.Tots Galvesport.
 Master 40
 El més feliç del tots en Fede. Encara no s'ho creu. Si, mirat que posat a la placa, jeje
 I ben acompanyat el nene.
 Master 50
 Master 60
 Les fèmines al complert.
 Molts Galvesport i cia a la tarima. En Faricle una mica més i deixa K.O. en Medina.Ull al liderat!!
En Miguel només té una rascada i pintura al quadre.I Vicente diu: Tengo que ganar al menos una carrera y hacer de los diez primeros en la Xallenge ".Yo tambien quiero!!!
La classificació aquí
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

22 dias de competició

4 comentaris:

  1. Gracias Jordi por las fotos,dura carrera siempre en este circuito.
    Angel Gandul

    ResponElimina
  2. Jordi. Ets un crack com ciclista i com narrador.

    Manel

    ResponElimina
  3. Hola Jordi, qué be que hi hagi algú com tu amb constància en el blog (jo ja la vaig perdre fa temps, paso massa estona al davant del PC) i que hi fiqui tanta informació útil abans i després. Es nota que t'agrada!
    D'altre banda, aquest cop he vingut sol i em quedo fins al 19 de setembre; faig encara una cursa de 3 etapes (la Riderman) al costat de casa a la Selva Negra.
    Tornem els tres el 9 d'octubre i llavors si ens quedem fins al 27....de desembre. ;-)

    L'enhorabona i fins a Bellvitge!

    ResponElimina
  4. Angel, gràcies al teu fill em sortit tots, jaja.
    Dj, es fa el màxim possible.
    Luis ja ho tens publicat i explicat com tu dius.Tot a la veritat al capdamunt.Salutacions company!!!

    ResponElimina