15 de setembre del 2012

Memorial Luís Càmara en cat. veterans 2012

Torna la Xallenge de Veterans. Un altre cop per la tarda. I a més amb calor. Per uns els si va bé i per altres els asfíxia.Per mi que no asimilo el canvi pel que fa a menjars. T'emportes a la panxa un esmorzar/dinar i a competir a la tarda.I la digestió quan la fas?,jeje.
Arribo sol amb el meu cotxe. I em trobo en primera línea a en Francesc(un cop acabada la carrera té pressa per un sopar amb els companys de la transpirenaica feta aquest estiu). Per això no em viatjat junts.
Fa calor a les tres de la tarda i amb un aire rondant segons quins trams del circuit.
M'apunto a la cua de les inscripcions. Es demana el Dni per part d'en Narvaez per cosa de la Federació de Veterans i el pago de la carrera. Pot pagar ara mateix el sopar del dia 27 d'octubre en l' entrega de premis.Avui els àrbitre se't queden la llicència. Finalment no m'enrecordo i viatja a la delegació de Barcelona per no recollir-la. El cap posat en un altre lloc.
Verificació del teu número del dorsal amb la llista dels comisaris i apa tot enllestit. Faig el segon pas.
Prenc un cafè en el Bar Bodega Baudilio amb els companys Rcb Motor Begues.Gràcies a en Vicente Graño tinc el glop de cafeïna pagat. A Blanes amb toca a mi.
Dos companys "ruteros" com Ralf i Luis han viatjat amb la bici des Barcelona fins Montornes. I Mirco també. Han caigut 100 km. o més. Bona preparació escalfatoria per la carrera.
Primer contratemps? no,inflant la roda de qui? Potser per en Bernat "cultura ciclista" o per en Terrones un campió master60 seguidor de la meva roda, jaja. Ara que no em començat puntuament perquè un company ha punxat la roda i em fet espera. Només  s'atura quan la cursa ha acabat o no ha començat, jeje.
Gràcies a Eloi( fill d'en Francesc Catalan) ha fet de fotograf oficial.
La carrera:
Arrenco de sortida km0 i m'ajunto amb en Zeljko Jeslaska i Salvador Galvez. El viatge del trio ha durat una volta. El pilot imposa el seu ritme potent.La dificultat ha esta el repetxo del mig que donada el vent de cara.Un circuit clavat a l'any passat. http://popriu.blogspot.com.es/2011/09/memorial-luis-camara-veterans-2011.html
Son 20 voltes en total amb la meta volant a la volta 10 i el premi de muntanya a la volta 15. 
Un bon al.licient per les arrencades, o no? el vent? potser si.Aquí es demostra la valentia de cada corredor.Un accident important sense caiguda però greu.En Jaume Estañol topa o frega un camió estacionat al voral i s'obra el braç.Un tall que li suposa 26 punts de sutura.Des d'aquí Vaca ánims company.
Cada cop que es puja el repetxo de final de meta les cames i cares del companys fan bufff.
La meva respiració s'ofega i d'altres tenen una aixeta d'entrada d'aire marca NITROX. Es puja a ritme de moto gp.
La boca d'en Francesc ho diu tot.Segueix a tothom i guanya un tres lloc en el premi de meta Volant.
Se sap que amb aquesta puntuació es moment d'arrancada i veure que passa.Ho probo amb la conexió d'un petit escamot amb en Josep Olives i Luis Carlos entre d'altres i que em diu Luis " sigueme ". Precisament ell és el que puntua en tercer lloc del premi de Muntanya.
I la pregunta que es fa tothom  qui anava al davant?qui so mengen tot en les puntuacions?. Doncs fa unes quantes voltes quasi des de la meitat  de carrera que en Luis Cubero i Francis Roger han posat la directe a tot drap fins a final de Meta. Estant en un altre categoria.
El company Pedrito ha arrencat en solitari fent un escapada d'una volta.El premi un cinquè lloc.Tot superat pel Mirco "vanenmoto".
Explicació tècnica del grup Begues de com ha anat la carrera. Una manera de millora per la propera.
Virtuts i defectes del que ha passat i del que no hauria d'haber passat.Això no s'explica, jeje.
Seria donar-li punts a l'equip rival. Entre nosaltres ens coneixem molt bé, oi?
L'estratègia falla quan no vam guanyar per l'equip i la col · locació del nostre líder. A Miguel Agüero aquest horari no esta fet per ell.La cara ho delata.
El figura Eloi Catalan. Un jugador de basquet que domina la disciplina. Ara bé amb una nova eina nova com una specialized d'alumini pot sé que s'aficioni a la carretera.Gràcies per les fotos.
Si no hay gas es que no hay gas y no se puede mas. L'explicació real i de gesticulació No verbal. Un signe de comunicació expressiva dels italians, jeje.
Tercer lloc en el premi meta volant Francesc Catalan.
Luis Cubero primer lloc.
Francis Roger segon lloc.
Ja no tinc més fotos.
La classificació aquí
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

24 dias de competició

3 comentaris:

  1. Excel·lent crònica, Jordi, i gràcies per la "promo"!

    Bernat López àlies "Cultura Ciclista" (www.cultura-ciclista.com)

    ResponElimina
  2. Haurás de fer una crònica el 6 d'octubre pel campionat de periodistes.El rival Alix,jeje.

    ResponElimina
  3. Alix em va dir que enguany no venia, però segur que hi haurà nivell...

    ResponElimina