16 de setembre del 2012

28 Memorial Miguel Colomer Xallenge de Veterans 2012

Matinal ciclista a Blanes.Molt d'hora a la cita.Molt d'hora llevar-se del llit.Es comença a les 9 del matí.Un circuit en forma de triangle.La crònica de l'any passat 2011.  http://popriu.blogspot.com.es/2011/09/27-e-memorial-veterans-miguel-colomer.html
També vaig sol.En Francesc m'envia un Sms que em diu que es troba malament.Que et milloris.
 Estic al Bar Action i son les 8 del matí i els àrbitres no han arribat.Prenc un café i convido a Vicente Graño que ja em porta un.
 Aquest company Galvesport que ha fet estada o dormida a Blanes(s'organitza per no fer un puja i baixa des de casa) pren unes pastes amb col.lesterol,jeje.Bon profit!!
 El meu cafè diari, o no? El preu de 1.15 euros. Repeteixo un cop he fet un entreno per la N-II.
En Rafl Klau Conzelmann no sap que té que porta el dorsal per fer l'inscripció. Aquí fent avia per trobar-lo. A mi la 
llicència està ja a Barcelona.
 En Narvaez em donarà un cop de mà per la propera setmana.Tot legal.Hem de tenir el papers en regla sinó multa del comisari.

 No soc l'únic que utilitzo la marca Trek. Bona màquina company.
 Ara si Ralf. La transformació a sobra la roba, jeje.
Aprofito per anunciar-vos una nova apertura de salut Sanoaktiv per aquest dimecres. Organitzat per en Ralf.No hi falteu.
 Aquestes cames son d'en Jordi Torres.Un director Broker.Té consulta a  www.tacgestio.com.
Unes de les cremes que utilitza per fer l'escalfament.Avui es un dia per posar molta crema,jeje.
Moments en que l'equip Rcb Motor Begues escalfi com cal.Som en Madrigal, Pedrito, Santi, Francisco,Juan i Miguel Agüero and Cuervo i jo.
 La carrera:
A punt de fer la sortida en lleugera pujada. Poso el plat mitjà.Gran error. Es fa el circuit en plat gran. No hi ha canvi.Surto i en la primera curva se'm surt la cadena amb tan mala sort que amb l'anticadena de trek no funciona.Una peça rectangular enganxat al cuadre amb un cargol no atura la cadena i se'm fot entre la caixa de pedalier i la ditxosa peça. Ja tenia problemes ahir amb el canvi pero anava bé.Tinc desviador sram red i una vareta anti-xuclada que no vaig posar-la perquè em fregava amb la cadena i volia llimar-ho.La llei de Murphy.Atrencat en un primer moment intento posar-lo en línea i clatacrak pasa això.D'un pel que en Madrigal no em fot ostia pel darrera.
Ja sense poder fer res abandono i miro des de el palco la carrera.
 Els demés companys concentrats al màxim.Gràcies al fotograf Juanjo ha captat l'image del succés.

 Desmotivat em faig un entreno per la N-II.I alegria per la recollida del primer premi aconseguit per Jose Madrigal que no vingut al podium.Ha faltat el ram de flors, jeje.Per un moment m'han " brillat " els ulls.Tinc un blog d'un company que ha explicat insitu tota la carrera per estar allà al darrera i superat pel gran pilot. En Juan Carlos Roca ens ho explica aquí:
http://juancroca.blogspot.com.es/2012/09/blanesmemorial-miguel-colomer-xallenge.html

 Això si he fet un video de l'arribada i sprint final.El spiker és un gran aficionat i animador. Un 10. Els veïns no crec que diguin el mateix.
 La classificació aquí:
http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Classificacio_Veterans_Blanes_160912.pdf


PopRiu en Garmin Connect: Detalls

180 dias d'entrenament.

1 comentari:

  1. Mala sort amb això de la cadena. Són coses que pasen...El proper cap de setmana anirà millor.

    Una abraçada!

    ResponElimina