11 d’agost del 2012

Investigo el Santuari del Coll

Tenia ganes de fer un port nou i desconegut i per falta de temps o de logística no podia. Recordo que el company Lluís Aguilà em recordava de visitar-ho i en el strava fa poc hi va anar. Doncs no hi penso i som-hi.
 He pujat primer Sant Hilari Sacam amb una baixada sinuosa amb ombra i temperatura ideal fins a Osor.Només veure les primeres cases trobo el desviament a l'esquerra on posa Santuari del Coll. Uns 7 km fins a l'hermita.
 Unes rampotes que fins el més pros o professionals es deixen caure per aquesta carretera poc transitada. La fan servir també els caminaires.La veritat que es dur el ritme i l'inclinació uns 12 % o més.
 Com que no savia on era el final doncs passat l'hermita encara hi havia carretera i he pensat puja no sigui que encara continui, jeje.S'acaba aquí.Torno enrere a mirar-me els panells d'informació.
  De tornada no tenia aigua i estava més aprop del poble Osor que buscar-me la font que hi ha a la pujada a Sant Hilari.Nota :parada a un botiga al costat mateix de la carretera i compro una coca cola i un plàtan amb un preu final de 0,90 euros.flipu!!!
 Al mateix centre del poble a peu de carretera i al costat d'una cabina telefonica hi ha aquesta font d'aigua fresca i bona.Carrego i cap amunt.
Sensacions pèsimes i gràcies a la força de voluntat que he pujat tot això.
Salutacions a Lluís Aguilà trobat en la baixa a Arbúcies.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

159 dias d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada