21 d’agost del 2012

Estic adaptat a la calor

Amb un termòmetre que marca el número 41,5 º es prou elevat perquè si es corre una carrera en aquestes condicions,crec que ho podré aguataaaaaaaaaaa a la copa Espanya a Cantabria.
Mentrestant estic a prova amb un seient Ergonòmic de la marca Ergon. Es prou ample de la part del darrera on s'ubica els ossos dels isquiotibials del cul. Parlo en el vocabulari planer. Segons algun company que havia comentat des del darrera meu que tenia un balanceig en el meu maluc. 
 Maluc seria dir com que les potes primes les vellugo d'un costat a l'altre. En la meva posta a punt a Freebike ja tenia una referència de la mida del seient. Ha de ser de 138 mm i amb aquest s'acosta. Em dona estabilitat per la base. Es més plà i s'assenta més els ossos.
 Fabricat en Alemania es un seient per fer Btt. En aquest cas he buscat un i aquest és l'ideal. Potser es un pel arriscat porta'l però m'arrisco i ataco el problema.Així tinc més suport on ficar la cama i el cul amb un resultat de força.
 També he canviat el mallot per un de crono molt més comode i més pràctic ja que al ser de lycra passa la calor amb facilitat al exterior del cos. Per això tinc la bossa tri i la manxa enganxada. NO tinc butxaques al darrera.
 Uns quants a robar carteres en els Dunko.
Una parada momentanea per l'avaria d'un camió.
Salutacions a Beni i al duet Manoli & Gabri.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

166 dias d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Jordi un dia de estos te quedaras pajarito saliendo a esas horas.Que en cantabria no hace calor. te vamos a llamar rectilriu.Un saludo.M&G

    ResponElimina
  2. Ja,ja Tu tambiem has salido verdad.Saludos!!!
    A la playa vamos!!!

    ResponElimina