22 de juliol del 2012

VIII Gran premi ajuntament de Torelló 2012 categoria Xallenge de Veterans

Aprop les vacances i sense competir fins el 15 d'Agost a Malgrat de Mar(ja toca un bon descans).Avui ens desplacem amb el company d'equip Francesc Catalan fins a Torelló seu del VIII premi edició 2012.Durada del trajecte 1 hora.
La parada d'inscripcions no ha estat com sempre dintre d'un bar, jeje sinó a la plaça del ajuntament. En unes taules si han assegut tot el personal u organització del event Xallenge veterans.
Cares conegudes i salutacions al companys Rcb Motor Begues.
Alguna baba se li queia al Cuervo al veure els pastissos i sortiments de croissants farcits de xocolata negra i blanca. Uf el colesterol ha pujat en el meu cos :)
Dimarts vaig al metge a fer-me la meva analítica anual de com estic.Colesterol al límit i demés martingales com Hematocrit i Hemoglobina.
Hi havia doble suscripció per la prova d'avui . S'afegeix la gent que vol fer el campeonat d'Espanya master de Veterans a Cantanbria(Santander).En Narvaez ens ha bloquejat un hotel Miera(***) pels catalans que volem anar-hi. Es la typica Spanish offtopic i sinó tinc la mostra:
Cuervo i Faricle que demostren la qualitat del toreoooooooooooooooooooo.OOOOOOleeeee
El companys que ens fa l'assitència(no sé el té nom) ens ha portat el mateix model sworks però en calçat normal de carrer que no s'havia que estava en el mercat. Per si algú li interesa ,jeje.Salutacions i que guapes!
Avui en la reunió d'equip o " corralito " tenim que fer 1º si o si. Por " cojones ". Ens ha marcat la línea a seguir en Madrigal amb el seu pal a l' última volta. Quina classe, xapó i em trec el barret.
El lloc d'entrada a Torelló tan jo com en Francesc no teniem ni idea. Em aparcat al costat d'en Sr. Bruguera. Cada any ho fa al mateix lloc(dit per la Sra Bruguera).Es al costat del pont.Aquí també tinc en Pere Riu,Jose Luis,i Enrique Bozas.
Jo també estiro com ells.
(c)Fotos Fetes per Mar & ona Goeree
En Chistian també ens ha vingut a veure després d'un mes sense competir en Veterans. No ha deixat la bici sinó que s'ha entretingut en fer marxas cicloturístiques.
En francesc s'ha deixat les seves ulleres a casa. Sort que avui jo portava un parell.
Comença l'espectacle en les 12 v. que consta el circuit de 6,5 km pels master 40. I de 10v pels master 50 i 60 que sortien en el punt més d'alt del circuit(al fer nosaltres 2 voltes se'ns afegien al grup del pilot). Lloc en el premi muntanya.Que es disputava en la volta 7 i premi meta volant en línea de meta volta 6. 
Carrera:
Les primeres voltes s'ha tensat el pilot.Crec que la gent aguanta molt més.Està més entrenada. Que ningú entrena, oi?.Atacs que deseguida es posa a roda els ciclistes.El primer escull era la meta volant en la volta 6 i em pensava que després es trencava el pilot.Doncs no, es possible que s'anés un petit escamot. Però les ganes de la gent i l'empenta ha posat la resta.
Amb aquest panorama l'arribada podria ser perillosa tan de companys en tan pocs metres d'amplada del carrer. L'arribada es en corba a l'esquerra i tancada en la pujada. 
Guanyador meta volant:Estanga
Guanyador premi muntanya:J.Olives
La classe ha sortit a falta d'una volta. En Jose Madrigal ha obert gas i ha fotut un pal en el lloc d'inici a la sortida d'aquesta corba. Va a tope per l'expressió de la seva cara.
L'any passat el mateix circuit era Campeonat de Catalunya amb unes caigudes amb rascades i un trencament de clavicula en la baixada(lloc els pilons). Aquest any ha passat la desgràcia a l'arribada a meta. Tots volien estar allà davant i la col.locació s'inicia en la última rotonda a 300 mts. L'esprint ha estat caòtic amb companys que s'hi posen el colzes i les rodes a poc cms del costat de l'altra. Seny es la paraula que em ve al cap. Respecte es la segona paraula degut a que farà un en aquesta situació o aglomeració per mts ^ quadrat al company que tens al teu costat tot esprintant ajupit o movent l'esquelet a banda i banda. La línea o trajectoria es l'inercia que porta la bici.Si guanyar o perdre o caure forma part de la teva experiència, doncs fes cas de la teva veueta del teu cap. No te la juguis company. Tan fa fer p.10 com p.30 si et va la salut. El company que ens caigut en Juan de Dios de l'equip C.C.ELECTROIZAS.
Un gran suport moral per la seva recuperació. Un tormell inflamat o trencament de la cama.Possible causa. I una sortida d'una roda sola pel carrer en direcció a no sé on i una valla que ha volat per l'aire i un quadre trencat. Impacte brutal simptomes d'aquestes caiguda.
Arribo sa i llevat d'aquest carrera.Amb alguna petita ajuda perquè puntués en Francesc Catalan en la meta volant que ha entrat en 3 lloc. A la resta li poso el ganxo. Es el que hi ha. La paraula confiança té cabuda en el meu cap i l'entrenament que toca fer és poc ritme i molt ritme. Em falta la connexió per quan es trenca el pilot i enganxar-ho. La solució es sprint curt e intensos i canvi de ritme per la construcció de massa muscular. Falta treure grassa,jeje.
La calor ha fet acte de presència. Tothom demana beguda i com no encara tenim els croissant petits i grans. Quin " festin ".A i les galetes de nata que son bones a mataaaaaaaaaaaà. Santi Sala i Xavi Perez fen un mos de degustació. Salutacions
L'Atenció del personal(voluntaris) ha estat un 10. Molt amables tots. Felicitats. Fins i tot quan es fan l'entrega de premis una noia encara repartia croissant. En què altra carrera s'ha vist això?. aquí ningú es queda res, Xapó!!!
Una xerrada després de la carrera on es barreja en un corralito totes les opinions. 
En josep Olivés ha atacat la Vaca.Guanyat el premi muntanya escapat com a ell li agrada i que ningú li xupi la roda.Xuparrodes!!!
En Juan Aguero ha fet 5 posició
En Estanga ha fet 4 posició
En Xavi Perez ha fet 3 posició
En Mirco ha fet 2 posició
En Jose madrigal ha fet 1 posició. Avui els 5 primer classificat tenen copa!!
Els master 50 en el podium.
En femines ha esta la Rosie amb un final feliç.
Una pose i no una caiguda ha estat l'imatge del dia.Un acte romàntic fet pel Madrigal i Sra.Rosie en l'entrega del mallot campeonat de Catalunya. Felicitats a tots dos.
Campions com a primer equip Rcb Motor Begues a Torelló.
En segon lloc Galvesport

El premi volant i premi Muntanya
Després del esforç toca fer la cerveseta al bar del costat.

 En Juanito Hernandez tapies (esquip escola pratenca)es ven la bici Orbea amb components i rodes dura ace.Només 2000 euros tot el conjunt.
Les classificacions aquí
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
18 dias de competició

2 comentaris: