28 de juliol del 2012

Pujada a Vallter 2000 (entrenament)

Amb un quedada des de la pàgina del Facebook una colla de companys ha decidit envers el temps que anunciava la meteo (suposadament hi havia pluja) a fer una pujada de Ripoll a Vallter 2000.
Lloc el bar del establiment autoequip (Ripoll).Hora 8.30h.
Arribo un quart més d'hora i envio un sms a Albert Bañeres.Pregunto: per on està?.Resposta: Darrera teu.einnnnnnn.
Surto del cotxe i em crida ell, jaja.
Ha vingut amb en Uri Garcia (està en primera posició de la Xallenge Senior- M.30) participa en categoria senior.Prenc un cafè i els companys uns entrepans.A l'espera que arribi dos ciclistes més en Raul Abardia i Victor Gimenez.Tots dos venen junts d'aprop de Manresa.
A les 9 a.m. del matí les primeres pedalades es fan a ritme sostingut i a ritme constant.I si no fitxeu-vos en la cordinació i prevenció d'un perill a la carretera.A la orden de: Separarsus del obstaculus!!
Aquí caras maques i amb les forçes carregades.En Victor potser ha pecat d'entrenament que va fer ahir.Va corre 10 km a peu.Es un competidor de Duatlons. I avui els isquio se li possat per corbata.
Victor el dia abans ja saps descans o sortida tranquileta.El que he fet jo i en Uri.Albert va fer 100 km a una velocitat mitja de 35 km/h.Animal..........
En Raul aixeca la mà per donar-se a coneixa. Una bona xerrada amb ell ha permés saber que ha tingut un nen i això provoca poca distracció a la carretera.Poc km i molta btt.Fins llavor anava en 5 posició a la Xallenge de Master 30. Ara disfruta de tot.
A setcases ens trobem a Raul Cruz i ens acompanya fins al cim. Només el veig una estona perquè quan comença la pujada davant tinc en Uri i els perdo a tots dos de vista.Ritme alt.Jo al meu ritme.Raul a 1 minut darrera meu i Victor li passa factura l'esforç de corre.
Un dia calorós sense cap núvol al cel.Això si un cop a dalt s'ha de abrigar-se i fer-se la foto de rigor.
Prenc exemple de Raul.Té l'avantatge de tenir el cotxe d'asistència del seu pare.
No he parlat fins ara del Albert ja que si feu una associació d'idees entre el que porta darrera del mallot i el temps que ha trigat doncs ..........
Aquesta pujada està en el calendari Social (Fedecat) pel 18 d'Agost i no es el mateix fer-la ara que quan es disputa la mateixa.Va bé prendre temps parcials.
Uri ha pujat de fàbula i la seva cara alegre no és la mateixa en cursa, jeje.Cal dir que jo he pujat amb un 23 i recomano que es faci amb un 25.Anava molt atrencat.A ell no li cal,jeje.
El xubasquero l'he estés perquè el tenia mullat de portar-lo darrera del mallot.Quina suada nen!!!
Els sis magnífics de la gesta d'avui.
A la baixada uns obstacles mòvils. Et foten una cara que no saps si envesteixen amb les banyes i la sola presència fa por.
Aquest vedell no fa por, jeje.La mare potser si!!
Una carretera que facilment agafes molta i molta velocitat. Cal tenir compte i el frè a punt.Trobo a un grup del Amatstrong. Josep Sanchez i David Colomer entre ells. Salutacions i força strava.
En el pont del inici del port hi ha una font i que no ho s'havia. Recomanació d'en Raul Cruz. Bona, bona.
Em acabat la tornada fins a Ripoll amb un exercici de relleus de tots menys en Victor que li ha tocat la guitza els isquio.Bon entreno i una sincronització perfecta.Bona feina.
Quin plaer pendra una clara que podria haber estat una mariconada si hagués sortit avui amb els companys de Cardedeu. Però no es pot estat en els dos llocs.Songoku i el seu canvi instantani, si.
Un platet de kikos i d'altres productes ha posat la " guinda ".
Nota:Espero que Raul Abardia hagi lligat bé les bicis ja que la seva parada en el seu retorn feia predir el contrari.Salutacions !!!
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
149 dias d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Que pasa nano!!!!! quines croniques mes ven parides que et gastes!!!!!jajajajaja, ets un crack, he passat un mati molt ven parit i amb una companya de lo millor, salut i Gasssssssssssssssssssssssssss

    ResponElimina
  2. Gràcies victor , el més important es pasar-su bé company.Fins a la propera pedalada cap amunttttttttttttt i gas.
    salutacions

    ResponElimina