15 de juliol del 2012

1er. Trofeu des-comunal Xallenge de Veterans en Andorra la Vella

Començo el cap de setmana a les 9 a.m amb el company Francesc Catalan des del poble de Cardedeu.Cap a on? doncs el primer trofeu d' Andorra la Vella puntuable per la Xallenge de Veterans. 

Al pas per la frontera s'ens ha fet molt llarg per l'espera amb una cua quilomètrica.Només eren 10 km i quasi 1 hora de rellotge.Estem fem temps en aquesta botiga mítica d'Andorra. Ubicació Sant Julià de Lòria. Ens falta els altres dos companys En Pedrito i Cuervo per l'estada que em agafat en l'alberg Comella.
La botiga està molt gran i ampliada per tots costats. Es un laberint de passadisos. Una compra feta i em trobo amb un company de l'equip Mortirolos.En Miquel ha vingut en bici des de Les Franqueses del Vallés.Tot xino xano i amb la colla. Qui no entrena?.També he vist a la colla de Muntbikes que també han fet la mateixa operació.La pujada a Andorra.
Per contra la botiga Totbike està en periode de tancament i liquidació Total. Es poden trobar ganges.
Els que falten ens truquen i que anem fent.  

Des de l'estadi Des-comunal d'Andorra la Vella.Una paraula que ha creat una rialla del company Francesc per trobar l'alberg que esta situat a sobre d'aquest a uns 3 km de pujada. Es la carretera de la Comella. Fins i tot hi ha la " penitenciari o pressó " entre mig.

Només estem nosaltres. No hi ha ningú. Val la pena venir i estar tranquil en aquest paratge natural. Un entorn i tranquil.litat total.

Amb un amananida verda i unes costelles de porç amb patata i un flan.Es el menú Cattering d'aquest Alberg. Ho tenen super estudiat.Amb les porcions contractades no hi han pels demés, jaja.

Tot l'equip al complert.Es el Rcb Motor Begues.En Cuervo ens demostra les seves habilitats en el seu esport preferit.

L'escalada pura i dura.
Dissabte tarda estirada de cames fins a caure esgotats. A mirar preus i sinó que fem, jeje.
La famili Madrigal ha fet l'operació sabatilla. Com també en Cuervo.
Tot donant un tomb per les botigues d'Andorra doncs qui més qui més et trobes a:
Santi Sala i Francisco Fernandez.Lloc en un semàfor.En el Hotel Les Closes hi ha un asortiment de companys:
Carlos Luis,Josep Olives,Javi Lara,Mengui,Narvaez,Maya,Bruguera i les seves respectives dones.Salutacions
Al costat mateix un altre botiga però em arribat tard per entrar-hi. Per una altre ocasió.
Andorra es un país de producte d'importació i també d'exportació. Aquí una planta que cultiven i que se'n fan el típic tabac Andorra.
En aquest dies ha estat noticia l''ex conseller de Governació i exalcalde de la Seu d'Urgell Jordi Ausàs que se li imputa un delicte continuat de contraban de tabac i un delicte de pertinença a grup criminal organitzat.
Amb una fiança de 145.000 euros a Ausàs ja que aquesta és la xifra equivalent al valor de la quantitat de tabac que l'exconseller va moure només entre el 12 de juny i el 8 juliol 2012. A robar tabac i cartera.....
Ha arribat un company més d'última hora i és en Vicente Carrere. Aquí se li prepara la cadira a on seu per la falta de Catering, jeje.
El cuiner Cuervo fa els honors i beneix la taula. Toca el repartir els aliments.
Bon apetit
Una bona xerrada i a l'atac amb el segon plat.
Una de proteïna i carbohidrats.En el alberg hi ha un altre company en Jorge Arias de l'equip Superfruits.L'endemà ens comenta que això ha produït una urgència. Tothom a dit que era molt bó. Ja ho crec.
Nova adquisició per part de Vicenç, és una dogma 2.0 amb canvi electrònic CAMPAGNOLO. Va com una seda.
Una cop fet una ullada a la Tv. en la película de tv3 "efectos colaterales" arnold Schwarzenegger. Dono pas a l'abraçada i encoixinat de Cuervo a Pedrito. El + endavant no es pot explicar jaja.
Diumenge a les 8 am i poc minuts més ja estic esmorzan amb l'equip Motor. Fet per torrades amb mel i mermelada,suc de taronga,cafè i barreta.
Una matí espectacular des de la finestra d'aquest Alberg a molt bon preu tota la temporada i que recomano.
Una preparació ràpida amb tot ja posat e instal.lat.

A Pedrito no li agrada la grassa i per això es dona una bona passada amb el drap. Dono un avís als companys que es ven el quadre Giant a 600 euros amb un sol any d'ús. Talla XS. 
En un plis / plas ja estic en l'estadi i a ritme de bob Marley ens apunte'm.
Moltes cares conegudes i una de molt felina,jaja.
Un bon escalfament i reconeixament des del 10.30 h fins a les 11 hora.
Som 9 del equip:Miguel Aguero,Francisco Lorca,Vicente Carrere,Jordi Riu,Francesc Catalan, Cuervo, Pedrito Soler, Santi Alentorn, Jose Madrigal.
En els dos extrem del circuit es fa la separació d'una mini rotonda. Es un traçat d'uns 3 km de pujada que fa mal i 3 km de baixada amb el vent de cara. Fa menys mal.
Gran afluencia de gent i un suport per part del club Sprint Andorra. No es gens fàcil que en una variant es talli per nosaltres aquest tram en un dia com un diumenge. Xapó.
Abans de la sortida foto amb en Toti gran protagonista el d'avui.Felicitacions per la victoria i pel retorn amb nosaltres.
Un petó i una gran abraçada company. Està el tiu molt fort.
Moment del aixecament i posterior NO inflat del pirulu.Un problema tècnic ha impedit el seu enlairament.
Una foto espia de la planificació i tàctica dels Galvesport.Avui han treballat molt bé. La col.locació de 3 corredors han puntuat pel podi i victoria per equips. Felicitats.
Tots amb el memorial Jordi Perez. On en Xavi ha estat entrevistat i pedalant entre nosaltres mentres que l'Emili esta en la direcció i organització de l'esdeveniment.
La carrera :
La cursa s'ha demorat per culpa del sr.Narvaez que no pot estar a tot arreu, jeje.Cop de pitu i en el primer revolt en Miguel Aguero ja posa la directa amb el pilot enfilat. A la tercera volta soc protagonista amb la posició al darrera d'en Toti que salta del pilot i que segueixo i darrera meu en Medina. Un petit forat i distància on la cosa s'anima una mica més tard. Som 9 i es una escapada bona.Carlos Medina,Mirco i Luis Cubero(galvesport)Jo i Madrigal(Motor Begues), Toti i Santi Sala(Olot), Xavi Perez(maxim-jorba bike) i David Fernandez(Ac.Andorra), i Roger Francis (le Boulou).Del grupet es fa una separació pels qui fan relleus i els que van justos o especula o fan la tàctica.Em trobo Jo i al darrera meu en Mirco, Madrigal, Francis, Cubero.Demano una ajuda perquè vaig tocat i el grupet es trencat per davant.No hi ha senyal.De sobte i en diagonals salten i agafen el primer grup tots ells. Jo he quedat com un " pajarito " i despenjat. No tinc forçes encara que ho intento amb sang i fetge i llàgrimes.El fort vent de cara i la pujada fa la resta.De l'experiència s'apren i d'això també.Amb l'escapada feta estic i rodo amb el pilot. Dintre no hi ha cooperació i es fan petites escapades individuals. No hi ha relleus En J.Olivés diu en veu alta: XUPARODES, varies vegades.Motiu? a tot arreu couen faves. Preguntar-li a ell.
Els company també ho han provat. En Francesc ha perdut el bidó en les primeres voltes.En Pedrito ha ha provat varies vegades. També en Cuervo i Santi.Jo i en Francisco en persecució dels rivals.Han jugat molt bé les seves cartes l'equip Galvesport.Felicitats.
Ens toca fer la sortida ràpida per l'operació retorn i un bon àpat al Viena.Tota la familia i equip al complert.
La classificació aquí
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
  
17dies de competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada