10 de juny del 2012

XIII Memorial J.Suñol Armengol 2012 (Prat del Llobregat)

Una carrera la d'avui una mica rara.Per una banda l'arribada i visita d'un company al nostre equip RCB Motor Begues. El més jove del grup i entrepà a les mans.Es el fill d'en Francesc.
L'Eloi ha estat un suport incondicionant amb els seus ànims i crits a dojo. Un cop de mà és sempre ben vingut i agraït.Ens ha dit que s'ho ha passat bé. Això si l'horari com més tard millor, jeje.L'ha encertat de ple.
He sortit de Cardedeu a les 8 am del matí en direcció al Prat del Llobregat amb un embut a la ronda Litoral número 22 i 21.Està tallat i ens desvien pel passeig Colom i tornem a la ronda.A les 9 am ja estem al lloc.
Per l'altre banda l'arribada d'un company rival es en Lluis Cubero que està fent les Alemanias. S'esta fins l'agost amb nosaltres i se'n torna a la Selva Negra.Un gran suport per l'equip Galvesport.Ha competit en 6 curses dispuntant els primers llocs.Allà fins i tot cobres per participació i en quina posició et classifiques tens punts i euros.
Està subvencionat i et porten com un rei.En una d'aquesta carreras s'esta filmant des d'un helicopter i amb tribuna de palco.Es un altre mon. Salutacions
En Cuervo es queixa per la poca col-laboració en el desplagament de les bicis i ja no coment res més :)
Dos protagonistes els d'avui en una escapada que s'ha fet a principi de carrera.En Francesc ha puntuat en la Meta Volant fent 2º lloc i en Faricle del Galvesport ha fet el 1º.
En Pedrito amb la seva visió ha vist l'escapada bona i s'ha infiltrat de valent.Juntament en Santi amb patiment ha aconseguit també està allà amb el premi d'un tercer lloc.
La disputa estava programada en dues mànigues.Una de veterans 40 i l'altre de 50 i 60.Però les coses s'han torçat des d'un principi per la NO arribada de la ambulancia.Ha provocat que es fes més escalfament que carrera en si.Foto(Eloi)
Passa una hora i no ve el salvavides amb rodes.Se fa una reunió o plantada o vaga o que sé jo.Foto(Eloi)
El to de la gent puja, se sent per boca un soroll d'ambulància. Es comenta un sorteig per a la copa o quina noia maca ens  facilita l'entrega.
Passa una altre mitja hora més.Quins nervis.En Miguel em diu " tengo hambre y me comeria un bocata ", jaja.
En Santi Sala i la seva colla d'àmics a la tribuna de palco.Força S-works!!!
Uns discuteixen i un altre es fuma la pipa de la pau per com es planteja la situació.
El telefon mòvil d'en Narvaez surt fum.Es dona una mitja hora o és suspen la carrera.
Com dos gotes d'aigua son Pare i fill Catalan.
Faricle ha estat en el tall bo i s'ha emportat el primer lloc de la meta Volant.Felicitats!!
En  Isma Perez(action) ha fet primer lloc. Felicitats company
Quines vistes més maques i no son cames de ciclista, jaja.Prdeu!!
La carrera ha estat el mateix circuit :http://popriu.blogspot.com.es/2010/10/accidentat-circuit-el-de-juan-sunol.html
Finalment ha arribat l'ambulancia i es decideix la programació des de l'inici.Els veterans 40 surten a les 12 hores i a continuació els V.50 i 60.Es fa una hora de carrera.
La rotonda l'han canviada per uns cons.En una volta han saltat uns quants provocat pel vent. Un tram d'anada toca fer-la amb vent de cara.La resta es fa plà a l'espera que els companys facin la realització de continus atacs constants.Això de fer canvis de ritmes amb parada a quasi de 0 km/h en el rèvol de cons i l'arranca amb la baixada de pinyons i sents el crec-crec no es gens bo per la patata.
Sortida a cop de pitu i arrenca l'espectacle amb l'adrenalina al top-10 i la " carbonilla " fora de la boca.Es forma un grupet de quatre Francesc Catalan(Begues)Miquel Carrillo(Gonzalo) Javier Faricle(Galvesport)Vicente Graño(Mengual) des de l'inici.Amb aquests quatre corredors podien haber disputat el podium i el pilot havia donat per bona l'escapada.Doncs no.Llavors es perseguit per un altre grupet i seguit per una altre grupet.Tot s'uneix a falta de 3 voltes per la falta de no voler passar a fer relleus.Tots enfilats i jo a cua del pilot.No estic fí i els demés esprintant.
Classificacions v.40 per aquí.
Classificacions V.50-60 i femines
Podium 1.Isma Perez 2.Mirco 3.Santi Alentorn
Un dia de recuperació i descans.Ara una bona dutxa i per la setmana vinent el campionat de Catalunya en Ruta.
Un remojo y como nuevo.Quien es el ultimo?
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
14 dias de competició

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada