1 de juny del 2012

Milloro en la postura per a la crono de Cervera

Amb una primera posada a punt dels components realitzats ahir. Avui toca fer uns quilòmetres per saber si vaig bé o he de fer algun canvi. De moment he posat el selló amb la punta cap avall.
Fa un parell de dies vaig fer una parada a la botiga Freebike a Blanes per parlar amb Jose el biomecànic i que m 'aconsellés sobre la postura en la pròxima crono (Cervera).Es difícil l'adaptació d'una bici de ruta convertir-la en crono.Es fa el que es pot.Em diu que lo important es la comoditat en braços i la posició dels 90 graus.
Amb els acoples no arribo a tants graus però l'aerodinàmica també el tinc present.Un bon cas i un " traje Buzo " com diuen els companys del equip Rcb Motor Begues fan que el vent rellisqui i retallis segons a la crono.També no m'he d' obsessionar amb això. No he tingut temps de fer entrenaments posturals i com diu A. Ribell la comoditat és un grau.
Sortida amb el " traje " de bicicletes Segú o mono /crono.He afegit aquest gadget ja que no tinc butxaques. El resultat que he trepitjat un reflectant del terra i la càmara ha saltat pels aires. Sense conseqüencies.Però quin vot.Porto un bidó gros on he posat tots els estris.
Desitjo fer un bon paper per l'equip i gaudir del moment.Els patas negres també tenen màquines super afinadas i de molts kilats(euros)
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
  
117 dias d'entrenament

4 comentaris:

  1. Jordi, tu no te inquietes...yo ni acoples ni traje de buzo.A pedalear a tope y que salga el sol por donde salga. Nos veremos en Cervera.

    ResponElimina
  2. Gràcies Enrique tens raó i el que em falta i es vital un casco aerodinamic per segons quins comentaris es vital.Si fa falta li enganxo celo per tapar tots els forats del casc,jeje.
    Hoy ibas bien vestido.Cinco estrellas i la barra americana.
    Salutacions

    ResponElimina
  3. Al igual si corriera con esa equipación me daba algún extra. Hace años que tenía ganas de tener ese traje del US POSTAL.me encontró dar con el. Lo tengo para "lucirlo" cuando no tenemos carreras.
    Un apunte Jordi, el apellido es BOZA, sin la S...solo eso :)

    ResponElimina
  4. Enrique ya lo tengo rectificado para antiguos articulos publicado y visto tu apellido.A ver si pega alguna cosa en la crono de Cervera.Nos vemos.
    Pontelo.Todos iran de estraterreste.

    ResponElimina