27 de juny del 2012

Descobrim la nova trek Madone 7.9

L'evolució de la continuació de la gama Trek en l'enumeració 6.9 a 7.0 no es el que passarà  sinó que ara ja s'ha descobert el nou model 2013 MADONE i es l'evolució 7.9.
Hi haurà tres variants del tope de gama de la nova serie 7;
 7.9, 7.9 WSD y 7.7

El president de Trek, John Burke, va pujar a l'escenari i va anunciar tres noves motos, una bicicleta de carretera aerodinàmica, una bicicleta de carretera super lleuger, i fidel a l'herència Madone, una bicicleta dissenyada per ser el millor corredor de GC. Per descomptat, ell estava parlant d'una moto, el nou 2013 Madone.
Algunes carateristiques:
El quadre està disponible en dos atacs, la seva funció està orientat a H2 i H1 un nou super-pro. H2 s'adapti a la majoria dels pilots i utilitza un tub de direcció lleugerament més alt per obtenir el pilot en una posició còmoda ràpid, però alhora permet que els "pro" tinguin una potència plana amb separadors mínims. L'ajust H1 té un nou tub de direcció lleugerament més baix i és que "amb l'extraordinària gamma de rotació de la pelvis, l'estabilitat del nucli superior, i el desig de baixa i aerodinàmica."

Un nou model es el U5 . Amb un esquema de pintura anomenat U5 Escut de vapor que pesa menys de 5 grams.



Els frens integrats:
Els frens han de reduir la velocitat, però només quan se les aplica. Hem construït els frens davanters i posteriors directament al fusellatge Madone per mantenir ocults del vent, reduint la fricció.
A més de millorar l'aerodinàmica, la integració dels frens elimina la necessitat de plaques de muntatge i els perns, i un estalvi de pes.


El h2 en forma.
H2 compta amb un tub de direcció lleugerament superior a posar menys tensió en la seva esquena i el coll. És el camí correcte per obtenir la majoria dels pilots, incloent a molts dels nostres pilots de l'equip Pro, en el lloc correcte. Sense necessitat de tiges alts o piles d'espaiadors, l'aparença no és més que professional.

BB90 es l'eix.
Gran és millor
BB90 és el suport més àmplia disponible a la part inferior d'una bicicleta de carretera. Aquesta Trek exclusiva de carboni BB fa que el marc sigui més lleuger, més rígida i més ràpida per accelerar.

Avui es el meu dia:

Felicidades popriu! 
BikeZona.com y su equipo te desean un feliz cumpleaños. Esperamos seguir viéndote por la comunidad. 

2 comentaris:

  1. Que seas Feliz Pop y que ganes alguna carrerilla.

    Hoy toca un buen pastel en la Sant Llehy.
    Bon Profit

    ResponElimina
  2. Como lo sabes bien por lo buenos que son y caros, jeje.
    Grcias compañero

    ResponElimina