17 de juny de 2012

Campeonat de Catalunya en ruta a Girona cat.Veterans 2012

Un nou club s'ha creat a Girona es l'associació Ciclista que ens ha organitzat el campeonat de Catalunya en ruta per la categoria de Veterans edició 2012. Bona cursa la d'avui amb 5 voltes pels veterans 40 i quatre pels 50 i 60.
He sortit amb cotxe ambs els companys Francesc i Crhistian des de Llinars del Vallés fins a  al pavelló de Fontajau de Girona.Durada de 1 hora.
La ubicació es ample per fer els tràmits com l'inscripció i el parking.
L'Enric Hernandez fent el preparatiu sobre una " colchoneta " de neopré.La crema no es protectora és molt presumit i ha escollit la nivea.Així llueix millor en carrera,jaja.
M'ha fet 5 centims del recorregut.La majoria de veterans han passat per aquí a donar unes quantes voltes aquest divendres.Ningú entrena oi?
El company Francisco sempre amb un somriure a la cara.Que feliç que es.Com jo.Salutacions
En Ripolini li dona gust això de tenir canvi de bicis(encara que sigui de prestat,je).Aquesta giant rendeix perque es una escaladora pura i ràpida.
Material Bo.
L'equip ja ha arribat al parking i em presento per com gestionant el preparatius,je.Una nevera no, dos neveres si.
Els bidons per en Cuervo han estat en forma de " cubito de hielo ". No podia fer cap glop.Com es cuiden.
German no entrena el que voldria per la seva feina.Uf admiro com treballa sota aquestes condicions inhumanes. Salutacions company.
En Pedro Viana amb la posta a punt de la bici i també sobre la marxa del seu to de veu dintre del pilot. El sobrenom de " Altavoz " li escau molt be.
En Jaume Estañol té el circuit fet per ell segons un company de bicis Esteve.Li ha faltat molt poc per guanya.
Els dos germans Agüero també fent un desglós del material.Juan Aguero ha fet segon aconseguint la medalla de plata en el campeonat de Catalunya pel equip Rcb Motor Begues.Felicitats company
Salutacions a Bernard que l' últim cop ens vam coneixa a Manresa 2011.Tampoc avui portava a sobre la càmara,jeje per la propera. Està en el cotxe d'en Francesc i no he captat els moments d'entrega de premis i post-carrera.
La carrera ha estat de sortida només pels veterans 40 que seguidament al cap d'una volta s'han afegit els veterans 50 i 60.Un perfil de 7 repetxos curts intensos i variats en un recorregut que segons en Moradell feia uns 14 km i pic.Tot explicat en la línea de sortida.Salts per aquí salts per allà.La situació al capdavant del pilot amb la mescla de tots el veterans es que s'han escapat a falta d'una volta en Mengüi i per darrera ha saltat en Meoqui fent que aquest parell  arribes a Meta.Dels Veterans 50 per endavant s'han afegit en un grup V.40 com J.Olives, J.Aguero, D.Fernandez,C.Luis,C.Medina,J.Madrigal,J.de la Fuente, J.Pericas, A.Garcia, X.Benito.De tots ells en J.Olives ha atacat i escapat ha guanyat el campeonat de Catalunya 2012 V.40 i en Mengüi V.50 i A.Terrones V.60.Felicitats.
En Jaume Estañol ha quedat en tercer lloc.Cal seguir la roda bona,jeje.
Jo dintre del pilot i amb sort ja que ha anat del canto d'un euro que no caigués en la primera volta feta i en el primer repetxo.En Gazquez se li surt la cadena i un grup cau on al meu costat hi ha en Xavi Perez.Ha caigut també però només ha patit xapa i pintura.
La classificació Aquí
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
15 dias de competició
Torno a fer un entreno amb el mateix km.En una parada i vist en un Dunko un nou model de casc aerodinàmic.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls

124 dias de competició.

5 comentaris:

 1. Hola Jordi,

  Soy Juan Carlos, el xico bajito de pelo rizado que va con el Galera(su primo,me ha parecido un poco caótico lo que ha pasado hoy en el campeonato de catalunya. Te lo digo desde mi punto de vista como persona que ha estado viendo dicha carrera. Yo es que estoy sorprendido de todo lo que ha pasado... y eso que luego cuando habeis llegado he visto como estabais de indignados. No se de quien es la culpa pero esto no debe de repetirse. Por cierto como pueden decir que ha gando el Sr. Meoqui cuando han echos, los tres primeros, una vuelta menos... Lo dicho todo muy subrealista. Lo dicho es una modesta opinión y espero que nadie se sienta ofendido. Saludos!!

  ResponElimina
 2. Hola Juan Carlos,sobre lo que comentas, decirte que estoy de acuerdo que los 50 deberíamos salir con los 40, pero eso lo digo yo que estoy con un buen estado de forma, pero piensa que de 50 hay un montón que no pueden entrenar tanto y si les haces salir en una carrera tan dura, con los 40, ya en la primera vuelta se quedarían muchos descolgados y eso lo que hace es que se piensen volver a venir a correr, se divierten mas con la peña, y pensemos que si queremos carreras de calidad, ha de haber participación, si no los números al organizador no le salen.
  Y también piensa que si te miras la clasificación, solo han estado de50 en la cabeza, unos pocos elegidos, el resto ni a vuelta menos tienen opciones. Que yo haya podido llegar escapado, piensa que solo ha sido porque aparte de estar bien de forma, le he echado coj….., ya que si llego en paquete no hago nada, y por detrás todos se vigilaban en no dar una pedalada de mas , por respeto a sus rivales, ya que se encontraba lo mejor del pelotón. No porque los 50 hemos dado una vuelta menos. Repito a mi me dá mas ventaja hacerla de salida, eso si ahora en otra temporada que no pueda prepararme tanto, seré de los que prefiera salir con vuelta menos.
  No obstante, todas las opiniones son validas. Tan solo vale respetar la norma de la carrera y viene quien está conforme. Siempre se ha de ir con una premisa, ser feliz pedaleando.

  ResponElimina
 3. Una volta menys per els 50 es correcta,pero a la cua del pilot,no per devant,com es far a tot arreu,salutacions.

  ResponElimina
 4. Hola!!! estoy de acuerdo contigo Joan. Pero solo he dicho que hubo un error de la organización, arbitros, federación, responsable de haberlo hecho de la manera que se ha hecho. Yo no quito meritos a nadie y te felicito por tu segundo puesto y por tu victoria en el campeonato de Catalunya. Solamente digo como ha dicho bien Santi, deberiais haber salido detras del pelotón y no con ventaja... Como fue lo que paso ayer. Te lo digo desde mi modestia y como aficionado pero desde fuera de la carrera. Ahora tienes que ir a por el triplete Joan!!!!

  Juan Carlos

  ResponElimina
 5. La qüestió és la organització de la sortida dels veterans 50. Fer l'intent que vagin per darrera del pilot després d'una volta feta per v.40 és molt difícil de cumplir.La batalla no està entre v.40 contra v.50 sinó entre les diferents categorias.La imparcialitat i no adulteració del campionat és la millor solució.Si 1 entrena més o menys és el seu problema.Cada any pugen més gent i som més en el pilot.Crec que seria millor que es sortissin tots junts i l'arribada per als v.50 amb una volta menys senyalitzant aquest assumpte. El qui està més fort es el que guanya.
  Felicitats als campions!!

  ResponElimina