9 de juny del 2012

Campeonat Cri de Catalunya a Cervera 2012

Ja tenim nous campions catalans 2012 en la especialitat individual de contrarrellotge que s'ha disputat a la localitat de Cervera en  categoria de:Cadets (M); Juniors (M); Sub23 (M); Elit (M); Elit (F); Sènior (M); Màster 30 (M); Veterans 40 (M); Veterans 50 (M) I Veterans 60 (M).

Foto: Any 2011 de la Fedecat.
Amb el company d'equip Francesc Catalan m'he desplaçat per la N-II tot contemplant el paisatge de Montserrat.
Una crono amb uns desnivells en baixada i arribada en forma de serres muntanyoses
El que mes m'ha impressionat és la gran quantitat de màquines perfectes per a aquesta tasca de fer una crono.Una consecució de mirar d'amunt i avall i veure insitu cabres, acoblaments, cascos aerodinàmics sense mirar el preu, jaja. A robar carteras depent de qui tinguis davant teu de sortida o darrera, uff.
 Els primers vistos en Xavier Lara que ha patit un accident amb la seva moto (brrum) atropellat pel darrera per un cotxe.Em comenta que no havia de haver vingut per les fortes contusions i dolors a l'esquena. Sort que no s'ha trencat res i ha sortit indemne.
El mínim material per fer una Cri son uns acoblaments amb una roda lenticular o perfil alt i si pot ser un quadre cabra i casc sense entrades d'aire millor que millor.
 O pots fer variacions posant roda de perfil alt de 50mm o 80mm.
 El més sublim és portar el límit de la gamma i aqui tinc un model. Fantastic disseny.Encara que aquestes rodes no son les que competeix el propietari.
 Josep Mengüal ha guanyat en categoria M.50. Ha volat literalment.Bici i cames han estat l'èxit d'això.A la participació en la  volta d'Aragó vaig veure el mateix en la crono. L' ingredient Sinus uns vips vaporú que " despejan la nariz ", jeje.
 Una noticia agradable es que no em pagat res. Ni un euro doncs la Fede ha posat la logistica i nosaltres la gasolina. Per cert Ripolini ens em perdut,jaja.La sortida sud de Cervera bloquejada i em fet un Tom - Tom fins a la propera sortida.En l' entrada(centre) ciutat em parat en una comissària dels mossos d'esquadra ha fer la pregunta de rutina. A on està això? doncs no tenen ni idea.Finalment els vilatans ens han indicat a on, salutacions!!
 En la taula d'inscipcions faig la firma i ens demana la I.T.V. de la bici no tingui algun extra com:
un rotor o motor de gasolina en el xasis de la cabra.L'àrbitre ha mirat els acoples i vist i blau a tot plegat.Sort que no portava el casc, jaja.
 Companys fent cua. Cuervo preparat.
 Miquel Agüero i Pedrito tot parlant del circuit.Aquest últim ha tingut un contratemps a la sortida que s'ha demorat penalitzant l'àrbitre amb 30 segons de més en el seu temps final.Si és que no es pot anar al wc.T'ho pots agafar amb la moral baixa o amb un cabreig brutal.Ha guanyat amb un temps fantàstic. Felicitats i la propera millor.
 Amb el temps just per fer un escalfament decent tinc al costat del cotxe els rodets de la grupeta.
 Em toca fer estiraments segons la taula "J.Arias". Aprop i agafant la forma en Mirco i al fons que estan fent?.
 La normativa diu un sol dorsal i al centre del mallot.Elena dona una cop de mà, jeje.En Francesc ni respira.
 J.M.Ripolini poniendose guapuuuuuuuuuu!
 Josep Nocete no ha canviat gaire en la seva bici.Ha posat uns acopes i molt de gas a la burra.
 Pedrito també es un manyat o persona amb enginy. S'ha fet un suport a la roda del davant genial!!!
Cuervo en la posició de descens, jaja.Tot fa baixada.
LA CRONO:
La meva crono que no és la meva especialitat per genètica no tinc cames " pata negra " he arrencat amb el pensament que no pasar-me en les pulsacions de + 160 p.Només una lectura
d'això tenia suficient.Respiració bucal i profunda amb regust de sequedat.He fet una glop amb un mini petaca d'aigua(utilizat pels triatletas 20cc) en la meitat de la crono.La tornada vent de
mig de cara i lateral.Em pensava que podria treure distància o retallada de segons en la pujada final dels 2 últims km.Et trencaven les cames amb la pujada.Amb el plat posat no he trobat el ritme ni la cadència.Ho he fet dampeus.Calia fer una regulació de forces però no ha estat el resultat esperat.Un altre any serà.
 Una bona grupeta l'equip Mengual.Ha faltat en Pere Riu i Lluis Andreu.
 Felicitats a Miguel Agüero del nostre equip. Un 2ª lloc.
 La dieta que fa guanyar la cri una bona cervera i un bocata de jamon.Pata negre.Pedrito també en tenia un.
Navaez ja està organitzant les properes carreres.Dura serà el campeonat de Catalunya en ruta a Girona. " Ull ".
 La victoria de Miguel Aguero es encara més meritòria sense res d'entrenament amb la cabra només ha fet una reubicació de la seva posició per a la crono. Increïble
 " Cristo " el més sacrificat de la seva categoria per la constància i dedicació.Maya ha fet una crono sensacional ha fet 1ª de la categoria M.60.
Adolfo es un estraterrestre i d'un altre planeta per les seves qualitats innatas.Un " tiempazo" a 21.07 minuts a 1.10 m. de diferència respecte al segon classificat.Un promig de 45 km/h.Jo he fet 38 km/h.per dir alguna cosa,jaja.Felicitats pel 1 lloc.

Primers Master 50 
1.J.Mengual
2.S.Galvez
3.E.Hernandez
Primers Master 40
1.A.Garcia
2.M.Aguero
3.C.Lara

  Categoria Master 30 i senior
 Aquesta es la màquina guanyadora de la categoria Master 30
Jaume Morales ha guanyat i moltes Felicitats company!!!
David Garcia ha fet 2º classificat de seniors.Felicitats
 Jose Luis Juanes company de marxes com Marmotte i Ariogese
 Jordi Rubio un bon company de sortides
 Oriol Garcia per fí ha cumplert el seu desig ser el 1 ......................................FELICITATS
Apuntem que vaig després jo al teu darrera.
 Grata Sorpresa en AMATSTRONG
UN BRINDIS A TOTS ELS COMPANYS PER AQUEST CAMPIONAT.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
13 dias de competició

2 comentaris:

  1. Por lo que me toca de proximidad Felicidades a Uri por su grandísima victoria fruto de horas y horas de dedicación y a Pipiolo por mas de lo mismo.

    Estoy la mar de contento.

    Pop adelante y fuerza, ya llegará tu Gran Alegría que también será la mía.

    ResponElimina
  2. Gracias Scorpi eres un gran compañero.Y un rival en las salidas de los sabados, jeje.Espero con tranquilidad el gran momento con trabajo, trabajo y mas trabajo.
    SAlutacions

    ResponElimina