2 de juny del 2012

Calor compartida amb els companys

Feia temps que no sortia amb els companys de la grupeta des de Cardedeu.Avui era el dia.Tot i que no estava gaire fi de la pallissa d'ahir.He fet el mateix recorregut i amb els companys : Davids,Scorpy,Raul,Uri,Jordis,Esteve,Enric,Rafa,Francesc.Maco. 
 Salutacions a Enrique Boza equipat com un USA Postal diu " Va Jordi " 
En el pilot una sorpresa en forma de nou equipament full equip. Unes rodes Lightwight.
Menys d'un quilo de pes i super-rigidas segons el propietari en Uri Garcia.Les vol per corre i en categoria Senior.Que vigili amb els forats del terra i dintre del pilot per on vagi,jeje.
 Des de la sortida ens ha acompanyat un company nou és en David Perez que viu a Sant Celoni.Li agrada el horari de sortida que fem a les 9 hores no com antigament que sortida amb un altre club.Massa d'hora em diu, jeje. Salutacions company
Aquest any tenia previst fer la Quebranta(està inscrit) però les sensacions li diuen que no. No té gens de motivació.Potser li falta el que han fet avui els altres companys i que no havia vist MAI.
 Un descans a Calella amb un parada tècnica motivada per la calor.Supuso jo.I prenen begudes i begudes.
AAAAAAAAAAAAAAA en David ha trencat la norma.Quina norma? menjar-se una gelat,jaja.
Aquesta foto val molts EUROS per segons quin company del Topo Rojo.Sempre hi ha un temps de competició i d'altre de repós i una altre de veure i menjar.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
118 dias d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada