1 de maig del 2012

Xino xano amb les feres



A l' última hora de la tarda d'ahir vaig rebre una convocatoria en forma de correo o emilio d'un company que deia :
Baron maduro y esperto de 50 con Orbea negra como el carbono busca para montar corrida larga a todos los niveles.Se acepta trio,sexteto,docena y/o multitud. Se acepta Bracons, se acepta Santa Fe, Osor, el quinto pino o puntos asi lejanos. Contacta ya.
Un somriure em fa pensar-m'ho dues vegades pel desgast que porto a les meves cames i accepto no sense abans preguntar-me en què pensava el company, jaja. 

Un grup nombrós de diferents equips i colors ens posem en marxa. L'objectiu és fer una pedra llarga.
En el recorregut ens visita pel darrera un company que no veia de feia bastant temps.
En Sergio Rodriguez àlias " El vasc " sempre porta el plat gran engranat i engrassat.
La sortida serà llarga i amb els aliments guardats al darrera del mallot. D'aquí ha tret un en Pedro. La millor marca que he provat i que consumeixo Zipvit.
En Matius m'ha facilitat la gasolina color vermell classe 5 allà pel pas de Cardedeu. Encara em quedava uns quants km de més per fer. Gràcies
Un dia anomenat diada del treball o dia mundial del treballador. Aconseguir-ho no ha estat fàcil. Una de les reivindicacions bàsiques va ser la jornada de 8 hores. I podria ser també dia de la bici perquè tothom va en ciclopedaladas. Calculo que moltes hores i molt companys fen això.
En sherlock holmes ha deduït que aquest senyor va a veure a la senyora de la fleca tot content pedalant en poca eficiència per tant està aprop de casa seva. Senyor organitzat amb la bossa del pà ben plegada i amb la mariconera i rellotge controlat en tot moment. Vist el gran retrovisor que porta. " NO a robar carteras ". I treballa més de 8 hores per la dinamo que porta.
En Jose Parejo es del equip Megalups i empresari per tenir un lloc de publicitat en part del mallot i culot. Més detall més avall.
Ara comença l'inici a la pujada a la pedra llarga. Jo poso el xino xano i vaig penúltim. Darrera en Matius, jeje. Les feres que es dipustin el premi muntanya.


Qui ha guanyat? doncs tots. I com a premi una entrada per a les 18 de la tarda per veure les feres que s'ho han guanyat.
Baixada sinuosa fins a la betzinera i omplir el disposit. Igual que la motorista fantasma.
 Amics com Jose,David A.,Raul,David A.,Pedros, Francesc,J.Acuña,Janita, Matius, Chistian, Scorpy tots compartint xerrameca ciclista i components.
 Canvi del cas oficial d'equip per un altre. El motiu es un dolor frontal del cap, quines pensades que porta en David Reche, jeje.
 L'empresari Jose i el seu negoci autònom. Agricola J.parejo. Dia dels animals i feres, jeje. 
 L'home professional Kas i la seva colnago. Podria escriure un llibre de les seves batalletes e històrias viscudes. Pregunta-li.
 Ni una lleugera faringitis pot en la classe d'en Francesc.
 Li faig una foto perquè el dia del demà diré " que barata que esta la betzina ". Segons els companys, jaja.
 La meta volant situada a la senyal de 70 a l'entrada de Llinars del Vallés guanyada avui per Jhonny Acuña. Ha arrencat de molt enrera passat Sant Celoni o abans? jeje. Una bona sèrie s'ha fotut el company.Es nota les hores d'entreno damunt la bici serà pel after-sun. O les hores passades en la platja?
 Aprofito i he tirat una estona del pilot en la pujada a Villalba Sassera on s'ha trencat el grupet format per un trio.Jo , en Arthur Prat i Janita. En l' interconexió a la rotonda pas previ al poble de Llinars s'han afegit en Francesc,David,Raul,Jose. He tirat fins a on he pogut. En segon lloc ha quedat en Jose i tercer en Francesc Catalan.
A coll de norris un company que sempre que ens creuem ens saludem i ara si que ha vingut de cara amb nosaltres. Tot fen uns 50 -60 km que fa ell. En Miquel Angel Lombarte. Salutacions company!!!


He allargat la sortida fins a Granollers amb en Christian i la darrera tota aquesta tropa que els he dit pallaaaaaaaaaaaaa, no!! havia fet la volta a la rotonda i cap a casa. Ara passo la fase de descans d'uns dies fins aquest cap de setmana que tinc la volta a Aragon.Gas a la burra.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
105 dias d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Hola jordi,t,has enrecordat.Gracies per lénllanç
    de les punxades.vaya grupeta mes gran teniu.Et desitjo que tinguis una gran volta a Arago.
    visca el vampirisme.

    ResponElimina
  2. Gràcies Ripolini. Ara he posat com a noticia. Una experiència més.Visca!!

    ResponElimina