24 de maig del 2012

Tres ports en territori Comanche

Avui no he fet ciclovampirisme sinó que més ben dit he gaudit de la tàctica 1-4-1. Un Can Bordoi, quatre Can Collet i una Collada de Parpers.I no he estat sol sinó crec un munt de companys veterans de la Xallenge. A qui ningú entrena? o prenen mesures del llocs on es fan els atacs. Salutacions a Enrique Boza a dalt de Can Collet. Ell diu: " entrena i entrena mas Jordi " i darrera seu crec que un altre veterà, jaja.S'acosta aquest diumenge la carrera de Vilassar de Mar.Aquí la crònica de any 2011.
http://popriu.blogspot.com.es/2011/05/xii-memorial-adomenech-pujol-vilassar.html
Salutacions a Joan Castillo

 He arribat a casa amb dues hores al sac i a les cames. Apretades les justes només tres a Can Collet.La resta a ritme alt de cadència.
Alt pas per la collada de Parpers altres companys veterans de la Xallenge,jeje.Fins i tot han vingut de lluny ja que normalment no hi han cotxes aparcats per aquestes contrades. Salutacions.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
113 dias d'entrenament.

2 comentaris:

  1. Pues Jordi, si que hay gente que no entrena, Yo mismo esta semana por cuestiones laborales no he podido ni entrenar ni hacer rodillo, mañana sabado si que saldre un rato y el domingo que Dios reparta suerte
    Javier Lara

    ResponElimina
  2. hola Xavi així m'agrada la veritat per endavant. Doncs sort i ens veiem el diumenge company.

    ResponElimina