26 de maig del 2012

Tots amb Purito Rodriguez en l'etapa Reina del Giro 2012

Tots els companys Ciclistes donant ànims pel que crec que serà la millor etapa del Giro i el gran guanyador d'aquest any 2012. PURITO pot fer història i que més que estar ben acompanyat dels àmics i simpatitzats, fans,veïns i sobretot !!gràcies¡¡ a un company que hi ha posat quelcom al tema és en Manel Lopez. 
OFEREIX:
Un local aquest dissabte que està al costat de l' asepeyo de PARETS DEL VALLÉS a 100mts del ajuntament. I diumenge serà o al mateix local o al primer que es al davant del ajuntament. Aixo es definirà el dissabte amb temes del ajuntament!. Segons ens comenta ell.
Tindrem samarretas a 7€.
I donarem suport al Purito! Que a mes es vei i amic nostre! 
Bueno si després de tant de futbol voleu apoyar aquest esport que es el que realment vivim us espero allà.
Gracies!

Manel Lopez



Amb 200 km a les cames i diversos ports hauran d'afrontar una pujada de 22 km amb pendents elevats. Tota la pujada està per sobre del 6%, amb km sencers per sobre del 9% i rampes del 14%. Una pujada llarga i amb rampes fortes on només els supervivients tindran possibilitats d'aguantar en una etapa que posa fi a una setmana duríssima.

Declaracions de Joaquim Rodríguez (Katusha), líder del Giro d'Itàlia:
Al Mortirolo tot pot succeir, molts grans campions van perdre les seves energies en aquesta escalada i van tenir alguns problemes, així que encara tinc l'oportunitat de portar-me la classificació general: M'agrada aquesta pujada i el Stelvio també,totes dues seran crucials per a la classificació general.L'etapa d'avui tindrà un fort impacte en la forma de tot el món i demà serà encara més difícil: si ell (Hesjedal) va a cometre un error estarem llestos per prendre avantatge d'això "Dono com favorit a Hesjedal. La Classificació General actualment.


  • 1 Joaquin RODRIGUEZ OLIVER KAT 84:06:13
  • 2 Ryder HESJEDAL GRM 17"
  • 3 Michele SCARPONI LAM +1:39
  • 4 Ivan BASSO LIQ +1:45
  • 5 Rigoberto URAN URAN SKY +3:21


Ultims km i segons declaracions de Joaquim Rodríguez:Per descomptat, si em sento , vaig a tractar de fer alguna cosa. Anem a fer fronta l'última pujada a xx km / h. Jo peso 58 quilos i Hesjedal pesa 70 quilos ", explica el líder del Katusha.Si jo em sento bé en l' última pujada, atacaré segur ".
TOTS AMB TU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada