9 de maig del 2012

La tercera etapa de la Xallenge d'Aragó Master edició 2012

Ja estic a Diumenge un 6 de maig del 2012. Tinc les cames pesades i l'estómac en perfecte estat.Gràcies suposo a l'aportació de proteïnes realitzat en el sopar d'ahir compartint la taula amb la resta de companys. Anem a veure els resultats en el "etapón" d'avui.
Ens reunim tots al menjador/restaurant a les 8 a.m. del matí. Toca fer les mateixes aportacions d'energia fetes el dia anterior. L'home és un animal de costums. Si funciona perfecte sinó canviem de rutina. Recollim l'equipatge i ens acomiadem de la casa Marzo fins a la propera vegada.
En Oscar,Josep,Lluis i jo mengem els mateixos aliments.
La nevera d'en Lluis. Ben surtida, jeje.
Pel camí cap a l'Alhambra de Aragon ens trobem a la carretera amb l'equip complet de Muntbikes i ens posem al seu rebufo.Segur que ells saben el lloc exacte de la cursa. Acabem tots donant la volta en un carreró sense sortida, jeje. Era un balneari de 5 estrelles.
Bé, situats al pàrquing escolto per megafonia que un ciclista professional ha dissenyat el recorregutUfAixò prometÚltims detalls com un bon grapat de gels i glucosesSón tres voltes en aquest circuit d'aprox. 33 km.
Escalfo molt poc i surto en primera líniaSón només 200 metres de sortida neutralitzada. Xiulet d'inici i canya del pilotHi ha molts interessos i mallots en jocAqui hi ha molt nivell ciclista i ganes de sortir per la tv o vídeo de pedaleo.com.
Les condicions meteorològiques són excel · lents i l'asfalt el trobo pitjor que en el campeonat d'Espanya a Bejar. Alla li vaig posar el nom d'asfalt `" botorudo "Tot una gamma de Bots per tot els llocs on passo.
Dins del pilot estic al costat del company Adolfo Garcia(ex-membre de l' equip Bons amics) i sento un pssssEn aquest moment penso que no sigui joAdolfo ha punxat la seva roda davantera. Llàstima del company de la categoria de veterans M.40 que venia de fer una volta màster a Madrid espectacular.
http://www.edosof.com/2012/madrid-m/
Va quedar en 2 º lloc de la classificació general.Ahir a la crono de Tosos li va desitjar sort i va fer un millor temps de 6 minuts i 57 segons. Espectacular el temps.

Felicitats company i espero que no et torni a veuret així. Salutacions.
El meu cap en diu : "espero que no punxi ". Finalment no he fet.
Ha estat en la primera pujada al pas a nivell u obstacle de  la pressa on perdo l'únic bidó que porto. Un bot malparit es la causa.He tingut la mala sort de perdre el bidó d'aigua. I ara que?
Com puc sobreviure a això? pot el meu cos no haver de beure aigua fins a meta. ImpossibleI només és el començamentÉs l'inici.Quan estic en el tram de baixada al final de la primera voltaAixeco la mà i em deixo caure fins a cua del pilot. Hi ha un cotxe Spiuk color groc amb rodes de recanvi al sostre que s'acosta.
Pregunto al conductor:

  • jo:tens aigua és que se m'ha caigut el bidó.
  • Spiuk: estabas en la escapada.
  • Jono però estic dins del gran pilot.
  • Spiukno et puc donar aigua.
Quin disgust torno cap al pilot i al cap d'una estona sento el clatxon del SpiukEm deixo caure cap a ellVaig creuat de cables i emprenyat.No escolto el que em diu. Només veig que al costat del copilot hi ha una nevera plena d'ampolletes d'aiguaEl tio em dóna una. La transformació en el meu cos fa un canvi radical. Ja estic pensant en quins llocs puc  pendra aquesta aigua miraculosa fins a meta. Finalment puc acabar-la.
En la tercera volta aguanto al pilot i ja a la part final on hi han dos repetxos que s'inician al final d'una baixada ràpida penso que hauria d'haber estat molt més endavant. La tàctica fins ara era posar-me el més aprop davant del pilot tot vigilant amb meus companys com J.Estanyol i J.Olivés i fins i tot en Pericas per tenir una referència i que no se m'escapés. Doncs amb l'estirada del gran pilot es fa el tall i les forçes no poden seguir-los per tan perdo i em quedo amb un segon grupet on hi ha J.Estañol i Olivés,Bañeres,David Lopez,Lluis Andreu. a 1 minuts. Surten en la carrera 152 corredors i acaben 116 corredors. Es dura i de punxasus.
La classificació de l'etapa:

  • Josep Olivés en posició 70
  • Jaume Estañol en posició  74
  • Jordi Riu en posició 75
  • Lluis Andreu en posició 102

La classificació General Aragó :


Posició 68 en Jaume Estañol a 5 minuts i 1 segon 
Posició 71 en Jordi Riu a 5 minuts i 12 segons
Posició 83 en Josep Olives a 6 minuts 37 segons
Posició 88 en Lluis Andreu a 8 minuts 16 segons


Per categoria General Master 40
Posició 14 en Jordi Riu total fet en 4 hores 59 minuts i 13 segons
Posició 16 en Josep Olives total fet en 5 hores i 38 segons
Posició 17 en Lluis Andreu total fet en 5 hores 2 minuts i 17 segons


Per categoria General Master 50
Posició 2 en Jaume Estañol en 4 hores 59 minuts i dos segons


En el transcurs de la carrera vaig compartir petits comentaris amb Lobostrong. Un tiu collonut que té el seu blog personal i que soc un fidel seguidor. El considero un poeta i escriptor plasmat en pluma fina amb escrits molt personal i que transmet molta " pell de gallina ". Transmet sensacions, sentiments i el seu canal de comunicació guanya la percepció i un jo escolto forma part de si mateix.Saluacions company!!
Des de el seu equip també fan el tipic corralito abans de la carrera i després. Tot son tàctiques,jeje.
Acabo que som jo i en Lluís els últims que tornem el xip. Un exit absolut amb molta alegria i satisfacció per poder gaudir de la primera volta Master d'Aragó.
Ja voldria jo ser algun dia allà dalt em coformo em veure l'últim vestigi de Spanish is tipical paella i toros. He menjat a gust amb la companyia dels meus estimats companys de batalla i també m'ho he passat d'allò més bé i de COLLONS..
MET a on està la VACA?



PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
10 dies de competició.

4 comentaris:

  1. Gràcies per enrecordar-te dels companys de la categoria. Salutacions a tot l'equip RCB, Adolf.

    ResponElimina
  2. Som familia ciclista i ens ajudem els uns als altres.Gràcies per veuret i si pots en alguna volta em dones un cop de mà :)
    salutacions company

    ResponElimina
  3. Jordi gràcies per aquestes paraules cap a mi.. un plaer conèixer-te en persona i poder xerrar amb tu!! Ens veiem en la propera!!

    ResponElimina
  4. Gràcies per sé com ets i no deixis d'escriure i d'anar amb bici.Salutacions company!!

    ResponElimina