31 de maig del 2012

Estic tort amb la nova posició

A una setmana i poc més de la crono de Veterans a Cervera no tinc les idees clares d'anar-hi.En tota la temporada que no he adoptat la posició aerodinàmica que consisteix en posar-me uns " acoples i el seient més endavant de lo normal ". Es el que hi ha.
L'estrena ha estat avui on per cert Salutacions a Raul,jeje.El seient era nou i he decidit de can-
viar-lo per un de més ample en la base i així acomodar-me el cul sobre una cosa sòlida(he fet dos viatges fins a casa i fer-ho).Tot i que he posat la punta del seient cap abaix les sensacions pèsimes.Es lògic.Ni pugen les pulsacions ni tinc un angle de 90 graus en els suports dels braços / avantbraç.Cosa que hauria de tenir una bici crono.
Admiro els triathletas per la seva virtut en retorçar i fer-se flexibles en aquestes posicions.
Demà serà un altre dia i faré una tirada llarga per fer una prova.De segur que les agulletes apareixen en tot el cos.Tinc molts dubtes. Em falta un casc aerodinàmic i una roda lenticular. A part que estaria motivat si ho tingues, jeje.
Pels interessats:
El dissabte 9 de juny de 2012 es celebraran a Cervera els Campionats Nacionals de Catalunya de ciclisme en modalitat Contrarrellotge, en totes les categories.

  • 09:00h: Cadet masculí i femení
  • 09:45h: Júnior masculí i femení
  • 10:30h: Veterà 40-50-60
  • 11:15h: Elite-Sub23 femení
  • 11:30h: Senior-Master 30
  • 12:15h: Elite-Sub23 masculí
La contrarrellotge de les categories Júnior masculí, Veterà 40-50-60 i Elite-Sub23 femení, transcorrerà tot el recorregut per l’antiga N-II, fins a l’altura de la cruïlla de Sant Antolí, a 7,95km de la sortida.
En aquell punt, es donarà gir de 180º senyalitzat amb cons, per agafar altre cop direcció Cervera, completant un recorregut total de 15,90km i un desnivell positiu de 116m.
Per més informació  AQUI
(Fins al  dimecres 6 de juny a les 20 hores):
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
116 dias d'entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada