14 d’abril del 2012

Les montanyes ruses de Sant Feliu de Guixols

Avui entreno del bons amb un quilometratge tots gaudint del solet. Espero que per demà els companys de la rutes del Montseny tinguin dos opcions: O es mullin o que la carretera estigui mullada. Millor la segona opció o una altre opció? jeje.
La veritat no em ve de gust fer la marxa així de clar sóc. Prefereixo la competició curta i explosiva a la llarga Rutes del Montseny. També podria fer-la amb opció de competició però estaria falsejant els meus principis de ciclista. Espero que els efectius de trànsit estiguin a l'alçada i no es neutralitzi com va passar en altres anys. Cal tenir respecte pel codi de circulació. Molt ràpid es corre i mes baixant. Perill a la baixada de Sant Marçal i sobretot a la Collformic. Que hi ha trànsit pujant. Gent que camina pels senders i que es desplacen amb el cotxe fins al cim.
Ha de ser un dia de cultura ciclista. Veure't amb els companys, fer grupeta i passar un bon dia tan sigui ennuvolat com plujós.
Entre els revols de Tossar de Mar i Sant Feliu de Guixols també hi ha Xatis Guiris que l'entreno consisteix amunt i avall. De triatletas també. Tres juntes. Salutacions també a David Parraga el altaveu d'un grup de ciclistes. A els Gti del Club Ciclista Sant Celoni. A Drinkingas de Vallgorguina. Dos companys de Freebike i finalment a tots els Guiris amb una estada ciclista per aquesta zona. Molt bones vistes panoràmiques. Pasa't per aquí company!!!
Pocs companys més perquè avui es un dia de repost o de sortideta lleugera pels aproximadament 800 que sortiran demà. Les Rutes del Montseny serà un èxit popular i sinó al temps:
 http://www.bicinscripcions.com/versio02/publica/BNVP05V2_Complements.php
Un entreno fet de descans en la baixada i apretada en la pujada o pujades. Feia temps que no arribo tan lluny.
Poca gent a la platja o nul · la participació banyista. Un xiriguito obert i ple. No venia de gust fer-se un bany, jeje.
Pregunto a una dona a on està o hi ha una font. Doncs a la plaça del poble.
Dia de mercat setmanal i un bon glop d'aigua. Apa ara torno a fer el recorregut al revés.
Foto dedicada pel lado Rojo de Cardedeu. jaja
Fort vent de cara en el pas per Tordera. Demà hi ha tramontana. 
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
93 dias d'entrenament.

1 comentari:

  1. Maese Musculator en sus salidas de sábado y en sus clases magistrales ya se encarga desde noviembre hasta aquí no solo ponernos en forma física si no de prepararnos a las inclemencias del tiempo (calor, frio, nieve)y soportarlas mentalmente. Somos pedaleros espartanos y una vez suena el cohete de salida ya no hay marcha atrás en nuestras mentes.Mañana no lloverá y si llueve, nos ponemos el chubasquero.
    A los que vayan a la marcha cuidadito con los semáforos de Cardedeu,son los puntos mas peligrosos de la Marcha y de seguro no estarán controlados.

    ResponElimina