13 d’abril del 2012

Falta el comunicat oficial de la retirada de la taxa pels serveis dels Mossos

Després del ressò mediàtic, fent públic els mitjans de comunicació la retirada de la taxa pels serveis prestats per mossos a les proves esportives interurbanes, explicitant que no s’arribaria a cobrar, la veritat és una d’altra. De fet la Federació Catalana de Ciclisme ja va pagar el 30 de març dues taxes, una de 1.884,96€, pel VIII Trofeu Cursa del Lluçanès de Júniors i l’altra de 976,14€, per la XXVI Marxa Cicloturista Terres de l’Ebre.
Avui divendres s’han fet efectius 2962,08€, per la XXIII Volta a Montserrat en BTT-La Portals i 1077,12€, per la XXXII Edició Marxa Rutes del Montseny, pagament corresponent per obtenir les autoritzacions de proves al Servei Català de Trànsit per aquest cap de setmana, ja que no havien rebut cap notificació d’estament superior.
Farem les reclamacions, per vulneració del principi d’irretroactivitat de la llei, per totes les activitats presentades amb anterioritat del 23 de març, data de publicació del Decret.
La nostra inquietud va comportar l’acord de Junta Directiva, d’ahir, de valorar la setmana entrant, de suspendre les curses programades per al 22 d’abril i següents immediates,  inclòs el Campionat de Catalunya d’Elits i Sub23, en Ruta, del proper 29 d’abril.
Restem a l’espera d’un comunicat oficial de la retirada de la taxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada