29 d’abril del 2012

1er.GP AMATSTRONG CYCLING TEAM VILA DE PORQUERES

Matino com és de costum en categoria master 40 com la setmana passada. A les 7 a.m. recullo al company Francesc Catalan i posem rumb a Banyoles. En la autopista un accident en un del revols d'ampliació AP7. Després d'això ampliaran la concessió uns 100 anys més i a robar carteras. Ara el que digui la paraula magica " No vull pagar " et reben amb una multa de 100 euros. Fins quan?
En l'accident trobo un amortidor solt i la resta d'un possible opel astra color negre. Amb tres ocupants que podrien sé morts donat l'estat  del cotxe. Dos accidentats amb un abric tèrmic posat i l'altre al costat de l'ambulància l'estan  recollint en una llitera i porta un collarin al coll . Segú  que sortien d'un after-hours de la disco. Apa que el solet que t'il-luminava la cara ha estat una de les hipòtesis del accident.
A mig camí ens trobem l' amic Ripolini i com que es taxista i sap a on va. Doncs ens posem a rebufo. No tenim cla a on cau això. Jo no porto el Gps i en Ripo Si. Ja som caravana un darrera l'altre(5 unitats). Fem la volta a l'estany de Banyoles en direcció a l'hermita de Sta. Maria de Porqueres. Abans ens trobem en el pavelló de Banyoles una cursa de triatletas. No és allà i em de fer una volta i visita turista a tot el poble. En fet la pregunta a 4 vilatans: " Poligon Mata " .Finalment em arribat.
Amb la trobada de les tanques metàl-liques ens em tranquilitzat, jeje.
La caixa i pagaments dels dorsals estava a l'ajuntament de Porqueres a l'altra punta de l'esglesia, ja.
Una sorpresa i un detall mai vist fins ara. Guaita quina reposteria dolça i boníssima. A algun company se li ha anat la mà, jaja. No puc atipar-me que tinc molt colesterol. Una herència que bé de familia. La tarta de Santiago xapó pel mestre o mestra xocolater. Felicitats !! pel xef i tot lo demés.
Una sorpresa en aquests circuíts es trobar-te al company Jordi Pericas perquè no és gens habitual que corri  aquí, sol fer-ho en carreres de ruta i que no siguin polígons.
El company Francesc Catalan que li ha anat molt bé el dia d'avui. La seva classe s'ha imposat en el sprint a meta Volant en la volta 15. Felicitats!!! Es mira el pont de fre no sigui un handicap. Avui ha estat el fort vent.
El circuít sembla que sigui en baixada però s'ha de donar pedals i amb vent de cara. De sobte ja hi ha una corba a l'esquerra ample i radi molt obert.Cap problema només pels que frenen molt.
La maneta de gas oberta i acciona la baixada de pinyons en aquesta recta planera.
Per fer després una mig corba d'esquerra,jeje.
Altre cop la recta
Aquesta es l'última corba d'esquerra i la més tancada i difícil o no?
Apa tots els sprinters amb el 53x11 posat i enfila la gran recta fins a Meta. Jo no tinc pota gorda per seguir-los. Es lo que hi ha, una altra herència de familia.
FINAL..................
El voluntari i el que ha fet possible la carrera de M.30/40/50 de tot plegat en AMATSTRONG
Dono també les gràcies a tots els voluntaris en la posada a punt del circuit.
L'equip Amatstrong us ho heu currat.Felicitats.
I dels voluntaris paso als corredors. En la seva entrada a boxes en Ripolini ha fet un pit-stop que estava en reserva.
Com els professionals porten la seva bossa d'aliments qui menys que també li pertoqui a L'equip Superfruíts. La carrera ja estava finalitzada. Ara si fem un altre carrera seguida potser li demano la bossa ONCE (*). Salutacions company. Ja et passaré el video de les punxades " No tubes ", jaja.
En Ralf Conzelman un assidu dels circuits i de les rutes. També es fa ell unes sortides per després de la carrera. " No pares sigue sigue, no pares ". Tenia per després una ruta i un winsuf per la costa. Amb el vent que bufa no dubtis que s'ho passarà BOMBA.
La noticia es que en Menguï ja està quasi recuperat. Arrosega encara un cop al colze. El veig bé per la volta a Aragon. Salutacions!!
L'organització un 10. En aquestes condicions de crisis i que encara paguem les taxes del servei Català de Transit trobar-te tans productes es un plaer i no es habitual veure tanta aigua i gaudi dels pastissos a dojo.
Sobre la marxa he agafat les classificacions però ja estan penjades a la Federació.
http://ciclisme.cat/clasificaciones/1er_G.P._AMATSTRONG_VILA_DE_PORQUERES.pdf
Categoria master 50 

  1. NOCETE,José - MONTORNES. CLUB CICLISTA
  2. CABELLO,Manuel - ELECTROIZAS C C
  3. GALVEZ,Salvador - GALVESPORT-PINARELLO

Categoria master 40

  1. AGUERO,Juan José - RCB MOTOR BEGUES
  2. MEDINA,Juan Carlos - GALVESPORT-PINARELLO
  3. LARA,Carles - BICIS ESTEVE

Classificació per  Equips:
1.  RCB MOTOR BEGUES
2.  MONTORNES. CLUB CICLISTA
3.  GALVESPORT-PINARELLO
Classificació de : Metes Volants

  1. CATALAN,Francesc RCB MOTOR BEGUES              3 Pts
  2. GARCIA,Eduard FIGUERES. ESPORT CICLISTA     2 Pts
  3. ALCALDE,Jose Luis BICICLETES TOPE                   1 Pts

A Juan Agüero li ha caigut un primer.
segon regal o tercer, jaja.
FELICITATS COMPANY I A TOT L'EQUIP:CUERVO,MADRIGAL,SANTI,PEDRITO,FRANCISCO,MIGUEL,JUAN,FRANCESC.
Recollida de trastos un cop finalitzat la carrera. Jo per la meva part he decidit fer uns quans km de més amb l'ajuda de Francesc Catalan que s'ha endut el meu cotxe.
No deixar-me en Francisco Lorca que tot i tenir mal de cap ha realitzat una bona cursa allà davant del pilot.
Abans de marxa he saludat alguns dels Master 30 i seniors en Oriol Garcia per Muntbikes en línea de sortida.
En Pere amado TRIATLO BAIX MONTSENY
Tot l'equip Amatstrong en línea de sortida
En la meva preparació i primera Volta a Aragón per la setmana pròxima he fet com deia abans uns km que han estat un sofriment no pel quilometratge sinó pel fort vent d'inici fins al final d'etapa a Cardedeu.
Dono gràcies al company Carles Domingo que l'he trobat a Fornells de la Selva perquè m'ha portat per unes carreteres interiors guapes i gens transitables pels cotxes. He
passat per pobles com Camplong, Sant Andreu Salou. Ens em despedit a Caldes de Malavella que té l'àvia i bona teca per dinar, oi ? jeje.
En Carles em diu que no et passi res, jeje. Necesito la bossa (*).
Un altre ajuda ha estat en Riudarenes on he trobat a dos companys de Brevets. En Francesc Garcia i Jordi Oliver que em fet un trio ( de llit no..) en relleus per fer més lleuger la llarguíssima recta d'Hostalric.
La ruta està en el garmin.
PopRiu en Garmin Connect: Detalls
 
8 dies de competició.

2 comentaris:

  1. Un plaer haver-te ensenyat les magnífiques carreteres que tenim a Girona quan el mes d'agost també ens bufa el vent de cara!
    Carles

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu per apareixa per allà amb el ditxós vent dels c....., jeje. La propera vegada ja me quedo a dinar a casa l'àvia. Salut i km carles.

    ResponElimina